Lägga till en nivå Kit till en Ford Truck

En typisk Ford lastbil är utformad för att sitta lägre fram än i bak. Detta görs så att lastbilen rider nivå när det drar ett tungt släp eller när sängen är fylld med last. Om du vill att din Ford att ha en högre rida eller mer distinkt utseende, kan du höja den främre hjulupphängningen så det är i nivå med den bakre. Det tar ett par timmar att göra. Saker du behöver
stoppklossar
Jack
Jack står
Tire skiftnyckel
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Hex-head knappsats
Strut våren kompressor
Leveling kit
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en hård plan yta, stäng av motorn och dra åt parkeringsbromsen . Blockera bakhjulen, lyft den främre änden med en domkraft och sätta pallbockar under ramen. Ta bort de främre hjulen med däcket skiftnyckel så ställ dem åt sidan.
2

Unbolt styrstag slutar från Styrspindlar på främre hjulupphängningen med 1/2-tums Ratchet och uttag. Unbolt staget från ramen med 1/2-tums Ratchet och uttag, sedan unbolt botten av staget från lägre länkarm med 1/2-tums harskramla och ingångar och en U-nyckel. Dra strut ur främre hjulupphängningen.
3

Montera kompressorn strut våren på fjäderben med 1/2-tums Ratchet och uttag. Unbolt strut topp med en fast nyckel och en hex-head-tangenten. Montera spacer från utjämningen satsen på undersidan av staget locket och sedan installera om strut locket på fjäderben med hex-head nyckel och en skiftnyckel, vid behov, dra åt strut kompressorer ytterligare.

4

tillbaka strut i suspensionen med 1/2-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel, sedan installera dragstång till knogen med 1/2-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka framhjulen, sedan sänka Ford av domkraften står med domkraften. Ta bort stoppklossar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89440.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.