Hur man ansluter Black och Red Trailer Wires Broms Controller

En i hytten tröghetsbroms applikator, brukar kallas en elektrisk broms controller, är en nödvändig komponent för en säker och laglig bogsering av ett släpfordon med elektriska bromsar. Den elektriska bromsen regulatorn måste ha ett 12-volts strömkälla, en anslutning till jord, en anslutning till dragkrok och en anslutning som signalerar att bromspedalen har tryckts ned. Anslutningen till den 12-volts strömkälla görs typiskt med en svart tråd, och anslutningen som signalerar bromspedalen har tryckts ned görs typiskt med en röd tråd. Att göra dessa anslutningar är ett okomplicerat projekt. Saker du behöver
Svart 12-gauge wire
Inline säkringshållare med säkring
kabelskarvhus
Lödning kit (tillval) katalog Shrink-wrap isolering kit (tillval) katalog voltmeter
plast buntband
Visa fler instruktioner
1

Route en 12-gauge wire med svart isolering till platsen för den elektroniska broms controller. Kabeln måste vara ansluten till sin feed slut till en 12-volts strömkälla som permanent bor när dragfordonet är påslagen. Matningen till strålkastarna omkopplaren ofta ligger nära den elektroniska broms controller, men utbudet kan komma direkt från den positiva polen på batteriet.
2

Installera en inbyggda säkringshållaren i körningen av svarta tråd, och betygsätta säkringen enligt de anvisningar som medföljer den elektroniska broms controller. Installera inte säkringen.
3

Gå med i nya svarta kabeln till den svarta kabeln kopplad till elektronisk broms controller, oftast genom en flyttbar fyrstifts multi-blocket in i ryggen eller undersidan av enheten. Gå med dem med hjälp av en egenutvecklad kabel splicer, eller vrida trådändarna tillsammans och använda en lödning kit och en shrink-wrap isolering kit.
4

Dra den röda tråden i det elektroniska bromssystemet handkontrollens anslutning sele till placering av bromspedalen mikrobrytaren, vilket typiskt monterad intill svängningspunkten av bromspedalen. Mikrobrytaren kan identifieras genom sin fysiska anslutningen, vanligen med en liten, spänd fjäder, till bromspedalen. Ställ en voltmeter för att testa 12-volts elektriska strömmen
5

, sedan avgöra vilka av de två kablar dragna till bromspedalen mikro-omkopplaren bor permanent när fordonet slås på. Anslut den röda tråden i den elektroniska bromsstyrningen sele till den andra.
6

in säkringen i inbyggda säkringshållaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89149.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.