Hur Candy Paint Old School Bilar med fälgar

Äldre fordon eller "gamla bilar school" med anpassade fälgar och godis målar förebådas i bilen visar. Konkurrenskraftiga bilägare spenderar tusentals dollar på kundanpassning butiker, men de måste ha en god uppfattning om vad de söker i förväg. Mycket pengar kan spenderas vända en fabrik edition till en alltför detaljerad skamfläck. Om gör-det-självare har utbildning, material och tålamod, kan godis måla jobb fyllas i hem garage och anpassade fälgar kan väljas att uppgraderingen inte bara bilens utseende, men dess köregenskaper samt. Saker du behöver
akryllack (candy färg) katalog Färgsprutpistol
Base metallic färg färg
klart eller tonat klarlack
Primär färg målar
Färgborttagningsmedel
Fine -grit sandpapper
Buffer
färgprimer
Paint sealer
Fälgar
Visa fler instruktioner
Hur Candy Paint
1

Förbered din bilen för grundfärg. Skala av gamla färgen från bilen. Täck däcken, fönster och lampor. Applicera två eller tre lager färg primer till vattentäta bilens metall och dölja eventuella skavanker. Se till att varje lager primer torkar innan nästa skikt. Använd din sandpapper att slipa ner bilen tills ytan är slät.
2

Applicera en färg sealer över primer som baslack kan ansluta sig till. Sealer förhindrar även färg från fjällning och skalning. Vänta minst 24 timmar för sealer att torka och härda innan steg 3.
3

Välj en metalliclack av guld eller silver för din grundfärg för en traditionell candy lack. Guld kommer att ge ditt godis måla en rik färg, medan silver kommer att det ser ljust. Spraya din bas lätt och jämnt tills sealer är dold. Vänta minst 20 minuter för fullständig torkning mellan skikten om mer än en behövs för att täcka sealer. Använd en upp och ner sprutteknik för fram-och baksidan av bilen. Spraya sida till sida när man målar sidorna för att undvika uppbyggnad på kanterna av bilens paneler. Använd denna teknik för alla sprutlackering.
4

Buff lätt när den metalliska basen är torr. Torktid tar minst 20 minuter. Applicera din primära färg färg nästa. Vänta tills den är torr och upprepa. Du vill att din metallisk bas för att vara helt dolda.
5

Applicera en helt transparent eller klar färg jämnt som en mid-rock när dina basbeläggningar torr. Vänta 10 till 15 minuter och tillämpa det en andra gång. Din klara mid-coat kommer att torka med en blank lyster.
6

Applicera lager klar akryllack. Den akryllack är din candy färg. Vänta 20 minuter efter den första pälsen att ansöka på nytt. Tillämpa tre till fem gånger. De tydliga godis färgen torkar med en hög glans som ser våt. Buff torrt för att öka glansen. Din candy paint jobbet är gjort. Välj Rim
7

Välj en fälg stil för din äldre modell bil
. Du kan gå med en klassisk fälg som en Dayton. Daytons har funnits sedan den första Ford-modellen och förbättra gamla skolan utseende av ett fordon. Vissa rim återförsäljare har webbplatser som tillåter dig att skriva in din bilmodell för att se hur vissa fälgar kommer att se på det.
8

Välj en fälg som kompletterar prestanda. Om du har en racerbil, kommer en fälg vara det lättaste valet. Också, aluminiumfälgar skicka kall luft till bromssystemet, vilket förhindrar överhettning på sport fordon.
9

Köp mindre fälgar att ställa bilen närmare marken och minska vikten på bilen. Bredare fälgar förbättrar svängradien och hantering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89157.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.