Hur man gör en schackel Lift

I fråga om ett fordon, är en bygel armen bar som ansluter bladfjädrarna till kroppen av fordonet. Ju längre schackel, desto större är avståndet mellan fordonets kaross och ramen. En bygel lift är ett sätt att lägga separation mellan ramen av ett fordon och kroppen genom att ersätta de befintliga bojor med bojor större längd. Byte schacklar är inte svårt, men det kan vara farligt, eftersom fjädrarna är spända. Saker du behöver
hydraulisk domkraft
Jack står
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lyft bakaxel med hydraulisk lyft. Höj bakdäcken från marken 3 till 5 inches. Set jack står under ramen hos fordonet. Skruva halsar fram huvudet av stödbenet vidrör ramen.
2

Ta bort de nedre skruvar, muttrar och brickor från chocken kopplad till bakaxeln med en socket set. Med en nyckel på muttrarna till bultarna, ta bort schackel beslag från fordonets ram och sedan från bladfjädern. Genom att flytta bilens axel upp och ner, kan du lossa spänningen på bultarna.
3

Installera den nya schackel med bultar det till ramen, då bladfjädern. Dra åt bultarna med en hylsnyckel medan du håller muttern på plats med en skiftnyckel. Läs tillverkarens rekommendationer om hur mycket vridmoment som krävs. Justera täthet med en momentnyckel. Sätt tillbaka chocken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89629.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.