Hur Design System Billack

Människor uttrycker sig i en mängd olika sätt, oavsett om det är en tatuering eller deras kläder. Människor kan också uttrycka sig genom sina bilar. Borta är den grundläggande kolsvart och körsbär röda systemen färg och är den skrikande orange och limegrönt. Drivrutiner uttrycka sin personlighet genom de bilder och färger som de skvätta på sina bilar. Med lite fantasi och viss forskning, du också kan ha en sprudlande bil som fångar allas uppmärksamhet. Instruktioner
1

brainstorma kring idéer. Färgen är en av de första saker som någon kommer att märka om din bil. Tänk på hur du vill uttrycka dig genom din bil. Vissa människor kommer att utforma färgen teman kring en viss bild, som en ros eller skallar, och andra människor kommer att ha färgerna kopiera deras favorit sport lagets färger.
2

Delta classic car shows. Många av ägarna utforma sina bilars färg system på egen hand. Använd deras bilar för inspiration och inte vara rädd för att ställa frågor till dem. Var uppmärksam på vilka färger går bra ihop och vilka idéer du skulle vilja införliva i din färgsättning.
3

Läs anpassade bil tidningar och besöka webbplatser. Mellan dessa två medier, det finns miljontals bilder publiceras med anpassade färg system.
4

Hitta en professionell nära dig som har ett gott rykte. Det sista du vill göra är att få en dålig lack för att du inte gör din forskning. Fråga dina vänner, kolleger förare eller människor i de lokala bil klubbar där de skulle föreslå att gå. Det kan vara dyrare än du vill, men i slutändan pengar kommer att vara väl värt det.
5

Utveckla en relation med professionella som målar din bil. Ju mer du kommunikation med målare, desto mer din vision kommer till liv. Vara beredd att ta måla swatches och bilder för att göra din dröm till verklighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87816.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.