Hur får man en Funktionshindrade License Plate i Missouri

Om du är permanent handikappade och inte kan gå långa sträckor, överväga att ansöka om funktionshindrade registreringsskyltar. Missouri funktionshindrade registreringsskyltar erbjuda förarna bekvämligheten av garanterade, närmare parkering. Avlasta dig av stressen att hitta parkering och ansöka om funktionshinder plåtar idag. Instruktioner
1

logga in på Missouri Department of Revenue webbplats dor.mo.gov.
2

Klicka på "Blanketter och manualer" och "Request for Forms Postorder . "Addera 3

Skriv ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress.
4

Scrolla ner till" Personlig och särskilda registreringsskyltar Application "(Form # DOR-1716). Detta formulär används också för att beställa funktionshindrade registreringsskyltar. Skriv en "1" i rutan för att indikera att du begär en blankett.
5

Navigera till "FAQ", "Motor Vehicle License Vanliga frågor," "Allmänt" och "Hur gör jag ansöka om funktionshindrade registreringsskyltar? "
6

Hämta en Läkarens uttalande för funktionshindrade Registreringsskyltar /Plakat (Form # DOR-1776).
7

Ta läkarens utlåtande till din läkare och få honom att fylla i formuläret, beskriver ditt funktionshinder och certifiera den genom att underteckna det.
8

Fyll i särskild anmälningssedel registreringsskylt. Kom ihåg att ange att du ansöker om permanent handikappade registreringsskyltar.
9

Mail den färdiga särskild registreringsskylt ansökan, läkarens uttalande och alla nödvändiga avgifter till motorfordon Bureau, PO Box 100, Jefferson City, MO 65105.
10

emot dina permanent funktionshinder registreringsskyltar och använda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87754.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.