Hur man använder HID lampor i High & Low Beam

High Intensity Discharge (HID) lampor ger dig en ljus och ren ljus för nattrafik. Lökarna körs vid en måttlig temperatur trots sin intensitet och deras funktion liknar de flesta andra strålkastarspolare. HID lampor fungerar för både låg-och hög-beam belysning men de flesta bilister använder dem enbart för halvljus. Orsaken är att vissa HID strålkastare församlingar har en kort fördröjning mellan den tidpunkt då bilisten slår på helljuset och strålen når maximal ljusstyrka. Instruktioner
1

Kolla med din lokala DMV för att säkerställa att HID lampor är lagliga i din ort. HID lampor har varit förbjudna i vissa områden eftersom det intensiva ljuset de avger kan tillfälligt blinda mötande förare. Det är mer troligt att lamporna ska vara lagligt om fabriken installerat dem, men det är fortfarande en bra idé att kolla med din DMV.
2

Ta bilen till en enhet efter solen går ner. Slå på halvljus när du kör genom staden. Förfarandet för att driva HID lampor är ungefär samma som för konventionella strålkastare på din bil.
3

Slå på din höga balkar efter att du lämnat stadens gränser. Res på småvägar eller motorvägen. Slå på strålkastarna ungefär en minut innan du slår den mörka vägsträckan så de kommer att ha tid att nå full styrka.
4

Byt till halvljus när du ser en bil som kommer mot dig i motsatt körfält eller du drar upp bakom ett annat fordon. Byt tillbaka till höga balkar så fort du passerar ett hinder eftersom lamporna kan ta ungefär en minut att komma tillbaka till full styrka, beroende på HID system du har på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89386.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.