Så monterar du ett Spoiler på en Galant

Den Galant är en fyra-dörrars sedan tillverkas av Mitsubishi. Som av 2011, är den grundläggande modellen av Galant inte tillverkas med en fabriksmonterad bakspoiler. Besök en lokal biltillbehör butik eller kontakta en online-leverantör och köpa en spoiler som är dimensionerad för att passa en Galant. Oavsett utformning eller märke av spoiler du installerar på en Galant, är metoden i grunden densamma. Det är bra att ha en annan person hjälpa dig under installationen. Saker du behöver
Borr med borrkronor
ren trasa
Flathead skruvmejsel
Philips skruvmejsel
Panel avdragare
Maskeringstejp
Måttband
Primer
Ratchet
Nutdriver
tätningspistol
silikonbaserad caulk
Show More Instruktioner
en

Öppna stammen och lokalisera panelen däck lock, som är den hårda plasten skikt, som täcker insidan av bagageluckan. Beroende på året och trim Galant, kan det eller kan inte ha ett däck lock, om Galant inte har en panel däck lock, hoppa över detta steg. Ta bort de små pluggarna hjälp av spetsen på en skruvmejsel och dra panelen däck locket bort från bagageluckan med hjälp av en panel avdragare. Ta bort alla andra paneler utrustade på insidan av bagageluckan med hjälp av en panel avdragare.
2

sätt i T-strips i hålen på undersidan av spoilern och lägg en liten bit maskeringstejp på ovanpå dem att tillfälligt hålla dem på plats.
3

Stäng bagageluckan. Passa in spoiler, med rätsidan uppåt, på toppen av bagageluckan i sitt rätta läge. Använd ett måttband för att säkerställa rätt inriktning, och se till att centrera spoilern på bagageluckan.
4

Säkra t-remsorna till bagageluckan med maskeringstejp. Ta försiktigt bort maskeringstejpen Håll i T-strips till spoilern. Avlägsna spoiler från bakluckan på bilen, lämnar t-remsorna vidhäftade till bilen.
5

Borra hål i hålen placerade på t-remsor, hela vägen genom bagageluckan , med användning av en 1/8-tums borr. Ta bort maskeringstejpen och ta bort t-remsorna från bagageluckan. Borra monteringshålen med lämplig borr, hjälp rikthålen som guide. Konsultera spoiler bruksanvisning för specifikationer borr.
6

Rengör metall grader från bakluckan på bilen med en ren trasa. Applicera en liten mängd primer på insidan av hålen för att förhindra rost.
7

Öppna bagageluckan och be någon hålla spoilern på plats, centrerad över de hål som borrats i bagageluckan.

8

Sätt i de medföljande skruvarna i de borrade hålen, driver dem från insidan av stammen utåt mot spoilern. Dra åt skruvarna med ett lämpligt verktyg, beroende på vilken modell av spoiler, behöver du en Philips skruvmejsel, Ratchet eller nutdriver
9

Applicera ett skikt av silikon baserade täta till varje skruv med en diktning. pistol. Täck gapen mellan skruven och bagageluckan för att förhindra läckage.
10

Sätt tillbaka alla paneler som togs bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89418.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.