Luverne Brush Guard Monteringsanvisningen

Luverne tillverkar eftermarknaden uppgraderingar för fordon. Det finns flera modeller av pensel vakter att välja mellan. Borsta vakter skyddar dina strålkastare och framsidan av din bil från lemmar och buskar när du kör i skogen. De skyddar även framsidan av din bil från flygande väg skräp som stenar och däckets slitbana. Luverne produkterna installeras enkelt utan specialiserade eller elverktyg, även om du kanske behöver en hjälpare att hålla borsten vakt på plats medan du installerar det. Saker du behöver
Skiftnyckel
Måttband
Level
Visa fler instruktioner
1

Lossa de två muttrarna som håller dragkrokar på framsidan av trucken nära stötfångaren, en skiftnyckel. Dra dragkrokar rakt ut för att ta bort dem.
2

in den mindre änden av vänster fäste i dragkroken hål i stötfångaren, med den större kroken änden pekar uppåt. Passa in de två bulthålen med hålen i ramen där bogserkroken bifogas. Skjut en bricka på en bult och sätta in den i fästet från vänster. Vrid båda skruvarna medurs med en skiftnyckel, men dra inte åt dem helt. Upprepa denna process för att montera rätt fäste.
3

Mät vänster och höger monteringsfästen höjd från marken med ett måttband. Skjut dem upp eller ner för att ställa dem till samma höjd. Dra åt alla fyra skruvar.
4

Håll borsten vakt upp till de fästen och rikta in hålen på varje sida. En hjälpare kan hålla borsten vakt på plats medan du startar och muttrar.
5

Skjut en platt bricka på en bult och sätta in den i ett av hålen på höger fäste från utsidan . Skjut en annan platt bricka på den utskjutande änden av bulten, och sedan en mutter. Dra åt muttern. Montera de extra skruvar, brickor och muttrar på höger och vänster fästen på samma sätt.
6

Placera en nivå på toppen av borsten vakt. Skjut antingen uppåt eller nedåt för att göra justeringar så borstskyddet är nivån. Dra åt alla fyra skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89183.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.