Hur ansöker en vinyl dekal på böjda sidan Speglar

Tillämpa klistermärken till din bil är ett billigt sätt att personifiera den och lägg lite karaktär. För bara några dollar, kan du göra ett politiskt uttalande till världen, uppmana bilen bakom dig att dela ett skratt, eller helt enkelt lägga lite av gnistan till din dagliga pendla. Klistermärken är inte längre begränsad till den bakre stötfångaren, det blir mer och mer vanligt att se klistermärken på bakre fönster, dörrar och andra delar av fordonet. Lägga till en långvarig vinyl dekal till din sida spegel - på baksidan, inte speglade sidan - ger bilen ett unikt utseende. Saker du behöver
Clear
tejp
Visa fler instruktioner
1

Innan du tar bort skyddspapperet från klistermärke, hålla upp till spegeln för att se exakt var du vill att placera den.
2

Stick en liten bit genomskinlig tejp till spegeln där du vill att nederkanten av klistermärken att vara. Toppen av tejpbit bör vara där botten av klistermärken ska vara.
3

Ta bort skyddspappret från etiketten och vik klistermärke i hälften, men inte öka det .
4

Stick bara i mitten av dekalen på spegeln, ovanför bandet.
5

tryck långsamt dekalen på spegeln, gnugga fingrarna över det som du trycker ner för att eliminera så många luftbubblor som du kan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88215.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.