Vad är blå rand klistermärken för?

Representera tunna blå linjen mellan civiliserat samhälle och kaos, svart bildekaler med en tunn blå linje i mitten indikerar en anslutning med eller stöd för poliser. Officerare och deras familjer använder denna dekal på sina personliga bilar för att visa andra brottsbekämpande myndigheter som de delar medlemskapet i denna heliga broderskap. Utseende Thin Blue Line

"Thin Blue Line" dekal, som har fått stor popularitet de senaste åren, brukar visas som ett fönster klänga, bildekal eller magnet på baksidan av ett fordon . Dekalen visar en horisontell blå rand gränsar ovanför och nedanför med en svart bakgrund.
Innebörden av de tunna blå
LINE

Thin Blue Line dekaler använder en svart bakgrund för att representera både stupade officerare och det kaos som officerare skyddar mot. Den blå rand anger både färgen på officerens uniform och uppdelningen mellan samhället och anarki.
Tänkt Effekt av den tunna blålinjen

Vissa medborgare har hävdade att, genom att ange en relation till polisen, har de "Thin Blue Line" klistermärken blivit en de facto-promotor för favorisering. Dessa individer hävdar att bilar visar dekalerna är tillåtet att bryta mot trafikregler utan rädsla för straff. Även poliser förnekar dessa påståenden, har många förare inte är dotterbolag till brottsbekämpande börjat köpa replika dekaler i hopp om att detta kommer att skydda dem från citeringar.
Thin Red Line

Brandmän, sjukvårdare och annan personal nödsituation visar ofta "Thin Red Line" dekal på sina fordon. I likhet med "Thin Blue Line," det röda band mot en svart bakgrund fungerar som en symbol mellan första responders att den som framför ett fordon även fungerar som en sjukvårdare, ambulansförare eller brandman.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89611.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.