Hur mäter Lights lastbilshytt

Truck lampor lägga till en ny dimension till din lastbil utseende. Även äldre bilar, som har för länge sedan lagts ut på bete, kan ha ett nytt liv med lite krom, en ny lack och några välplacerade tillbehör belysning. Installera hytt lampor kan vara en enkel DIY projekt, men att mäta din lastbil för deras placering kan vara ganska jobbigt. Använda några knep och kanske en vän eller granne kan göra denna uppgift lite lättare. Saker du behöver Sida 2 måttbandet
Papper
Pencil
Wet radera markör ruler
Scratch-all
Visa fler instruktioner
Mät dina lampor före installation
1

Lägg ett papper på en jämn, plan yta.
2

Sätt skyddet av en av lamporna på papperet och spåra dess kontur med en penna.
3

Rita en linje genom centrum från den ena sidan av den bredaste punkten till den andra sidan med hjälp av penna och en linjal som guide.
4

Rita en linje genom centrum från toppen till botten med hjälp av linjalen för att göra en rak linje.
5

Mät raderna du gjort och gör en anteckning av längden och bredden på ljus. Addera Mät din lastbil för Cab Lights
6

Lay ett måttband över taket av hytten från dörr till dörr. Stäng dörrarna till lastbilen, fånga måttband på plats, se till att den 3 tum märke visar precis ovanpå dörren. Måttbandet ska nu börja på 3 inches så kom ihåg att subtrahera 3 inches från dina mätningar.
7

Hitta mitt i lastbilshytten och sedan markera 6 inches ovanför vindrutan på båda sidor och i mitten med hjälp av den andra måttband. Flytta försiktigt den första måttband ner till där 6 tum märke är och sätt fast den med dörrar.
8

Kör andra måttbandet tätt över framför lastbilen taket där taket möter upp med vindrutan och fälla den med dörrarna. För att hålla allt i samförstånd med varandra se till att nya måttband linjer upp för att börja på 3 inches också.
9

Hitta 5 ½ tum märke på både måttband och göra markeringar med den våta radera markör. Börja med förarsidan och sedan passagerarsidan
10

Hitta mitten måttet mellan de två varumärkena och placera ett annat varumärke,. Detta kommer att markera 3rd ljus plats
11 <. p> Bestäm att mätningen är mellan höger och markerar centrum och halvera den. Gör ett märke på den platsen, detta är den fjärde ljuset
12

Bestäm att mätningen är mellan vänster och markerar centrum och halvera den.. Gör ett märke på den platsen, detta är den femte ljuset
13

För varje märke som du har på översta måttband, använda linjalen för att placera ett märke 4 inches ovanför vindrutan måttband för. de tre mittersta lampor och 6 inches ovanför vindrutan måttband för de två yttre lamporna. Och sedan använda en rak kant till märket på toppen måttband.
14

Placera ett ljus på varumärkena och, med hjälp av en skrapa-allt, skrapa ett märke i färgen för att ange position för de två skruvhålen och sätta ett "X" på platsen för ljuset hålet. Upprepa för alla fem ljusa platser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88039.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.