Hur man installerar Thule Fairing

Thule gör sport rack och skal förvaring för bilar och lastbilar, bland annat takräcken som använder reglar och torn. Hyllan är basen produkten, på vilken du kan lägga till cykel vaggor, surfbräda eller skidhållare, clamshells lagring och kajak och kanot vaggor. Thule kåpan är utformad för att fästa ställningarna på framsidan av racket, vilket ger bilen bättre luftmotstånd över rack och idrottsliga redskap. Thule spackling kräver inga verktyg för att montera eller fästa racket. Saker du behöver
Thule rack
Visa fler instruktioner
1

Ställ in de två spackling vingarna ut och konsolen. Skjut slitsen fäste fäste på vingen snaps och vrid upp dem och över 90 grader.
2

Placera kåpan på fästet och vingar. Skjut de två flikarna på konsolen för varje vinge och konsolen i fliken hålen, fäster kåpan till konsolerna och vingar.
3

Placera de två sista fästena på baksidan av kåpan och skjut fästet flikarna i skruvhål. Resultatet är fyra konsoler fästa på baksidan av kåpan, med vingarna i ändarna av kåpan.
4

Peel papperet från botten av skum självhäftande fäste bilagor och hålla dem till bracket fötter.
5

Tryck klämmorna lasthållarröret på torget Thule tvärbalkarna, se flikarna möta biltaket. Skjut kvadratiska huvudet bultar genom klämman hålen och vrid tre-wing fastsättning rattar till botten av bultarna. Vänd säkra i barerna.
6

Skjut gummidistansen på stängerna fästet fastsättning.
7

Placera kåpan på flikarna och konsoler och rikta mitt klämman till mitten av kåpan fäste och fästena slut på ändfästen. Peel skyddsfilmen backade bort klisterlappen och placera taket skyddande klistermärke under kåpan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88985.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.