Hur Fit Bonnet Vents på en Jeep

När en Jeep används främst för off-road ändamål, tenderar motorn att få varmare än den skulle under normala körförhållanden. Ett sätt att åtgärda detta problem är att installera en uppsättning av motorhuv ventiler. Dessa montering i huven och låt värmen från motorrummet att försvinna, hjälper till att kyla motorn i processen. Montering en uppsättning av motorhuv ventiler på din Jeep tar några timmar att göra. Saker du behöver
affisch board
Märkpenna
Saxar
Bonnet Vent kit
Maskeringstejp
Tape Jigsaw åtgärd hotell med skärande blad
Drill
Metall borr
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Placera motorhuven ventilerna ur satsen på affischen styrelse. Trace omkretsen av motorhuven vent och monteringsnitarna på affischen styrelse med en permanent markör för att skapa en mall.
2

Klipp ut mallar med saxen. Placera mallarna på huven och använd måttband för att se till att varje ventil är korrekt placerade på huven. Tejpa mallar i stället.
3

Klipp ut de fyrkantiga hålen för ventilerna med en sticksåg med metallblad och borra hål för ventilen monteringsnitarna med en borr och metall borr .
4

Sätt i motorhuvens ventilerna i öppningarna. Bolt dem på köksfläkten med hårdvaran ur satsen och 3/8-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89466.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.