De bästa Z06 Corvette Front End Masker

Front-end masker, även känd som bil bras, skydda bilens front från rock chips, bakad-på fläckar, och andra typer av skador som kan förstöra färgens yta. De kan också ge bilen en egen, personlig look. Eftersom Corvette Z06 är en relativt populär sportbil, det finns en mängd front masker tillgängliga, alla med olika stil och skydd. Vinyl

Vinyl front-end masker är det billigaste och enklaste att installera, och de erbjuder tillräckligt skydd mot faror på vägen. De kan komma i en mängd olika färger, men de allra flesta är svarta. De flesta erbjuder en tight, säker passform, men ibland kan de sträcka och slitage, vilket får dem att lossna eller deformeras vid höga hastigheter. Dessutom kan vatten och smuts fastnar undertill, eventuellt orsaka lackskador.
Stretch

Ett modernt alternativ till den vanliga vinyl front-end mask är en som är gjord av ett elastiskt tyg som sträcker sig till en tät passning över näsan av fordonet. Det är dock lite mer tid och arbetskrävande att installera - för Corvette Z06, måste skruvarna i hjulhusen tas bort för att spänna fast masken på plats. En gång sträckt och installerat, är det svårare för vatten och smuts att få under än vad det är med vinyl masker.
Clear

Även om mycket dyrare och kräver professionell installation, plast förpackningslicens stil front-end masker erbjuder helt osynligt skydd. En gång installerat, de är nästan omöjliga att se, och kan vaxas och tvättas tillsammans med resten av bilens kaross. De håller oftast till fordonets livslängd. Vissa företag citera så mycket som $ 1000 för Corvette Z06, beroende på kvaliteten på anläggningen.
Målartejp

Ett billigt och tillfälligt alternativ till front-end masker är blå målartejp. Denna tejp fastnar på och lossnar rent, och erbjuder skydd mot bugg felsymboler och andra små skräp. Eftersom det inte är speciellt utformad för fordonsindustrin ändamål, är det bara rekommenderas för den tid en lång resa, oftast inte mer än en dag eller så. Bandet är billig och lätt tillgänglig i järnaffärer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89485.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.