Hur man gör min Mustang ser ut som en Mercedes

Mercedes-Benz har en mycket unik styling språk som du kan härma på en Ford Mustang till en examen. Ford Mustang är en stor V8 bakhjulsdriven coupé och den närmaste Mercedes-Benz har att Ford Mustang är den 300 SL Gullwing. Även om det är omöjligt att montera svängdörrar på en Mustang på grund av strukturella skillnader, kan du ersätta Mustang emblem med Mercedes-Benz märken och bifoga Mercedes Benz fälgar. Saker du behöver
Däck järn
Bil jack
Jack Stand
Mercedes-Benz emblem
Mercedes-Benz hjul Begagnad Ford till Mercedes-Benz Hjuladapter
Skruvmejselsats
Mercedes-Benz grill emblem
Borrmaskin
Resin epoxi
Visa fler instruktioner
1

Park Ford Mustang med gott om utrymme på sidorna för hjulet borttagning . Palla upp bilen och sedan glida in pallbockar för att stödja alla fyra hörnen. Använd ditt däck järn för att ta bort hjulen.
2

tråd i bultarna i hjulet adaptern och sedan in i navaggregatet. Sedan skiftnyckel bultarna spola ner med en skiftnyckel. Lyft Mercedes-Benz hjulet upp och skruva fast på adaptern. Upprepa denna process på alla fyra hjulen. Sänk Mustang utanför pallbockar och kontrollera om någon friktion mellan däck och hjulhus sidorna.
3

Bänd bort alla Mustang emblem med en skruvmejsel. Detta exponerar monterings hål undertill. Mät peg på Mercedes emblem och monteringshål. Om hålet är för litet då bredda den med en borrmaskin. Applicera epoxiharts till undersidan av märket och tryck på plats. Håll märket i några sekunder så att epoxi fäster på huden.
4

Pop öppna huven på Mustang och skruva av Mustang hästen från mitten av grillen. Placera Mercedes grill emblem i mitten av grillen och skruva fast. Stäng huven och ta Mustang för en provtur för att se till att inget faller bort. Om den gör det, sedan använda mer epoxiharts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89461.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.