Hur Wire en trailer för 2005 Escape

Ford Motor Company har tillverkat Escape sedan årsmodell 2001, det är en mid-range sport utility vehicle och kan därför tryggt bogsering medelstora släp. Trailers som tillverkas för användning i USA är nästan universellt utrustade med vanliga lampor, vilket innebär broms och blinkers använda samma lampa. Ford Escape är utrustad med vanliga blinkers, därför ledningar en trailer för en Ford Escape är ett relativt enkelt projekt. Saker du behöver
Kabel kilar
Wheel
kabeländen plug
Elektriska Toolkit Review Wire skarvar
Lödning kit (tillval) katalog Shrink-wrap isolering kit (tillval)
Plast buntband
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en längd av sju ledare släpvagnskabeln om släpvagnen är utrustad med elektriska bromsar, fyra-ledare om det inte är . Kabeln bör vara längden på släpet plus fem meter.
2

Placera trailern till en plan och jämn plats med säkra all-around tillgång. Blockera hjulen. Dra kabeln på golvet bredvid vagnen.
3

Bifoga en runda sju-polig kontakt till slutet av kabeln om släpfordonet är försett med elektriska bromsar. Öppna kontakten och anslut kablarna i följande konfiguration: vit till plint ena, blå till plint två, brun till plint tre, svart till plint fyra, gul till plint fem, grön till plint sex och lila tråd till terminal sju. Byt tändstift fallet.
4

Bifoga en platt fyra-polig kontakt till slutet av kabeln om trailern inte är försedda med elektriska bromsar. Platta fyra Stickproppar tillverkas vanligen med en bifogad fyrledare kabel, som ansluts till kabeln via tråd skarvar eller lödda fogar isolerade med en shrink-wrap kit. Gå trådarna färg-till-färg.
5

använda plast buntband för att fästa kontakten till släpvagnen tungan nära mottagaren, vilket ungefär sex inches av lös kabel mellan skumt och tungan mottagaren . Dra ledningen bakåt längs förarsidan skenan på släpvagnen tungan, och sedan längs chassit järnväg. Använd ett buntband ungefär tio inches att säkra kabeln så att den inte kommer att vara sårbara för skador.
6

Separat kabelns ytterhölje nära axeln om du använder en sju-ledare. Fäst de blå och vita ledningarna till färganpassade trådar framväxande från fotbroms. Skapa en sporre på den vita ledningen av samma längd som den återstående kabeln
7

Dra ledningen -. Och den vita ledningen om så är lämpligt - bakåt till baklyktan på förarsidan och ansluta färgmatchad trådar till dem som försöker bryta ljuset klustret. Skapa sporrar från anslutningarna av de bruna, gröna och vita trådar som är ungefär lika långt som släpet är bred.
8

Dra bruna, gröna och vita trådar till passagerarsidan baklyktan och Anslut färgmatchad trådar till dem som försöker bryta ljuset klustret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89345.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.