Hur man installerar en Hitch i en 99 Suburban

Den 1999 Suburban är en stor sport utility vehicle som har förmågan att dra en stor släpvagn, förutsatt att den har en dragkrok monterad. Chevrolet Suburban är baserad på Silverado pickup och har fyra dörrar och två eller tre stolsrader. Vissa Suburbans kom från fabriken med en bogsering paket som inkluderade en dragkrok. Viss borrning krävs för att installera en eftermarknad skumt att Suburbans som inte kom med en fabrik skumt. Saker du behöver Sida 2 stoppklossar
SPACKEL
Borrmaskin
½ tums borr
9/16 tums borr
Hylsnyckelsats
Momentnyckel

Visa fler instruktioner
1

Dra åt parkeringsbromsen och chock däcken för att förhindra förflyttning av fordonet. Krypa under bakdelen av trucken och leta reda på tre fabrik-borrade hål på den bakre änden av varje ram järnväg, eftersom detta kommer att vara monteringsställe för hitch. Skrapa och ta bort, med en spackel, alla utom ett tunt lager av underredsmassa från undersidan av ramen där skumt kommer att installeras.
2

Installera ett ½-tums borr i en ström borra. Borra igenom den bakersta hålet i varje bildruta järnväg för att förstora dem till ½ tum. Installera en 9/16-inch borr i borren och förstora de återstående två hål i varje bildruta järnväg till 9/16 tum. Se till att selen fordonets ledningar - som är bosatt i ramen järnväg - kommer inte att skadas av borrning. Flytta selen åt sidan om det behövs för att få det ur vägen.
3

Sätt skumt fästskruvar genom den platta bult-förstärkande block som medföljde skumt installationen hårdvaran. Sätt in den gängade änden av varje bult though de förstorade hålen i ramen så att trådarna skjuter ut från undersidan av ramen järnväg. Se till att skruvskallar och block bult inte kommer i kontakt med bilens kabelstam som finns i ramen järnväg, eller ledningarna kan komma i kläm när bultarna dras åt. Skjut ledningsnätet i den riktning som behövs för att få det ur vägen, om det behövs.
4

Höj skumt på plats på undersidan av trucken. Var noga med att inte pressa bultarna upp genom hålen och in i ramen. Se till att gängorna på alla sex skruvar sticker ut genom monteringshålen på undersidan av skumt. Återigen se till ledningsnätet inte kläms mellan bultarna och ramen.
5

Place plana brickor och muttrar över de gängade ändar skumt fästskruvar och dra åt dem med fingrarna. Dra åt muttrarna med en socket och momentnyckel till momentet värde som anges av tillverkaren skumt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89588.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.