Hur Wire en 1999 Grand Caravan för en Trailer

Dodge Grand Caravan, först produceras i 1984 års modell är en mid-size minivan. Hjulbasen är det en acceptabel bogsera plattform för små-och medelstora vikt släp. I 1999 års Grand Caravan har inte framställts med en fabriksinstallerad bogsera paket eller skumt, men eftermontering fordonet att bogsera är en enkel uppgift. Saker du behöver
Modell-specifika hitch sele
Skruvmejsel
Buntband
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en eftermarknad "T"-koppling tillverkas specifikt för Dodge Grand Caravan. Dessa är lätt tillgängliga från bildelar butiker.
2

Få tillgång till förarsidan ljus kluster. Olika modeller och utföranden av 1999 Grand Caravan var utrustade med olika interiör utnämningar, typiskt du ska lyfta mattan i lastutrymmet, sedan använda en skruvmejsel för att lossa två skruvar som håller en hård plast invändig panel på plats under den bakre kvartalet-ljus fönster. Panelen ska lyfta bort.
3

Dra den befintliga terminalen flera kvarter från baksidan av ljuset kluster, tryck den kvinnliga sidan av eftermarknaden "T"-anslutning på sin plats, Tryck sedan på den befintliga terminalen multi-blocket på den manliga sidan av "T"-koppling.
4

Route platt fyra stift i den andra änden av "T"-koppling sele till den externa mitten bak i 1999 års Grand Caravan, och använd buntband för att säkra det på plats intill bogsera paketet. Lämna ca 6 inches av lös kabel för att underlätta trailer hook-up.
5

Ersätt eventuella lister och mattan var det nödvändigt att ta bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89347.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.