Hur man tar bort Dekaler Factory Truck

De lätta lastbilstillverkare, inklusive Ford, Chevrolet, Dodge, Toyota och Nissan dekaler använder för att förklara modellen, exteriör paket och trim nivå på sina lastbilar. Dekalerna finns i en mängd olika former, storlekar och färger, beroende på år, märke och modell. Vissa tycker dessa dekaler tilltalande, medan andra inte gör det. Om du inte vill ha dekalerna på lastbil, eller om du vill ersätta fabriken dekalerna på grund av ålder och blekning, måste du ta bort de ursprungliga dekalerna först. Om du har fri tid, kan du ta bort dekalerna själv. Saker du behöver
Hair Dryer
Detailing rakkniv
Aceton trasor
Cotton (eller Mikrofibertrasor) katalog Wax
Visa fler instruktioner
1 < p> Sakta värma ytan på dekalen med en hårtork för att lossa limmet som används för att applicera dekalen till lastbilens kropp panel.
2

Fortsätt att värma dekalen med en hårtork när du skrapa under kanten av dekalen med en detailing rakkniv. Du kan köpa detalj rakhyvlar (plast kopior av riktiga rakblad) på de flesta bildelar butiker.
3

Arbeta dig ner dekalen, värma dekal ytan med hårtork samtidigt skrapa bort från kroppen panel med detaljer rakkniv, tills du har tagit bort hela dekalen. Om dekalerna är nytt, kanske du lyckas ta tag i kanten på dekalen och dra ut den ur lastbilen, men äldre dekaler kommer att kräva rakhyvel och en hel del armbåge action.
4

Häll en fjärdedel -sized plats aceton på en ren trasa. Torka eventuellt återstående dekal lim utanför kroppen panelen, ansöka om ett nytt aceton till trasan, efter behov. Aldrig applicera aceton direkt på kroppen panelen.
5

Torka hela området med en ren trasa för att avlägsna eventuella kvarvarande aceton rester. Aceton är basen ingrediensen i nagellack remover, det kommer att äta bort på din lastbilens lack om de lämnas för länge
6

Applicera en kvarts storlek klick fordonsindustrin vax till en ren trasa och tillämpas. vaxet, i en fast, cirkulär rörelse, till det område där dekalen placerades före avlägsnande. Färgen under dekalen har ingen skyddande päls på det, så se till att täcka hela området med en fin lager vax.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89524.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.