Grafik Idéer för Mini Cooper

lätt personifiera din Mini Cooper, som även återförsäljare anamma andan i Mini Cooper personalisering. Många Mini Coopers har ränder, grafik tak och grafik sida som återförsäljare installera för dig, eller installera dessa bilder själv med ett minimum av verktyg. Köp grafik direkt från återförsäljaren eller köpa bilder någon annanstans, som ett ännu större utbud av grafik finns tillgängliga från andra återförsäljare, både online och offline. Tak Graphics

Roof diagram kommer i två grundläggande former - de för bilar med panoramasoltak och de för bilar utan den. De varierar också lite beroende på om du köpt en svart eller en vit tak - de enda två färger tak tillgängliga för de flesta Minis. Grafik för bilar utan soltak ta upp hela taket, medan de för bilar med taklucka i allmänhet endast täcker takluckan och kommer i två delar så att takluckan förmågan att röra sig. Det finns många former, färger och stilar som finns bland annat en rutig flagga, en färgad Union Jack, en Black Jack och flera andra flaggor. Addera Stripes

En av de mest gemensamma saker för Mini Cooper ägare att göra är att sätta streck på sin bil. De band kommer i tre olika delar - de för huven, de till bagageluckan och de för taket. Alla tre har olika längd och något olika former, så de kommer att överensstämma med den unika formen och storleken av panelen som de täcker. Kontrollera också att se ränderna passar din Mini Cooper årsmodell, som panelen former är något annorlunda mellan årsmodeller. Ränderna finns i en mängd olika stilar, från en enda rand i mitten till två ränder som löper längs varje sida. De finns i svart och vitt, liksom flera andra färger från eftermarknaden tillverkare och få olika färgade kanter samt för en tvåfärgad stripe.
Side Graphics

Side grafik är oftast tillgängliga från eftermarknaden tillverkare, även om det finns ett litet antal trim bitar för den sida av bilen finns tillgänglig från Mini återförsäljare. Mini återförsäljare erbjuder fönsterventiler och sida spegel täcker för att matcha många av taket grafik. Eftermarknad grafiska tillverkare har ett antal alternativ som används för att trimma längs botten av dörren som inkluderar rutig flaggor, flammor, ord och kundanpassade lösningar.
Fönster Grafik konvertibler

Även om det konvertibla Mini Coopers inte har ett tak, ändå få en bild att sätta över toppen av vindrutan som ett slags tak grafik. Inte erbjuds av Mini återförsäljare, dessa bilder kommer från eftermarknaden tillverkare som ett annat alternativ för att anpassa din Mini Cooper med grafik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89562.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.