Hur man installerar Jeep Soft Doors

Jeepar har ett fantastiskt utbud av eftermarknaden delar inklusive mjuka dörrar och mjuka toppar. Flera företag, såsom Kayline och Bestop, är välkända för deras Jeep produkter. Flera typer av dörrar är tillgängliga för alla modeller av Jeepar, och installationen är i allmänhet likartad mellan modellerna. Mjuka dörrar kan kosta mellan $ 300 och $ 500. Saker du behöver
Hålslag
stjärnskruvmejsel
mjuka dörrar
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Ta fabriken hårda dörrar Jeep. Lyft upp och dra dörrarna ur stiftinsatser. Bottnarna kan ha muttrarna som håller stiften i plats. Om så är fallet, använd en 12mm hylsa för att ta bort muttrarna. Stiften kommer att glida rakt upp och ut ur gångjärnet.
2

Installera paddla handtag i nya mjuka dörren. Det är pre-cut "X" mönster i tyget i sidodörren. Vrid tyget i och placera paddeln handtaget på plats. Med handtaget på plats, använder hålslaget att markera fyra hålen till skruvarna genom de paddla handtag och tyg.
3

Använd en stjärnskruvmejsel för att säkra de fyra flatrundskruvar skruvar i de fyra monteringshålen som du gjort. Dra åt skruvarna och fäst handtaget på plats.
4

Häng dörrarna på gångjärnen på kroppen av Jeep. Håll dörrarna rakt ut till sidan av Jeep och sänka dem på gångjärnen. Stäng dörren för att kontrollera infästningen och göra justeringar vid behov. Använd en 7/16-inch skiftnyckel för att justera det nedre gångjärnet stift på den mjuka dörren om montering inte är korrekt.
5

in det övre bit in i den nedre luckan om dörrarna kommer i två stycken. Det finns tre stift som kan säkra toppen till botten av dörren. Justera fitment kragar på den övre delen av dörrarna för att justera dörrens montering. Stäng dörren när installationen är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88041.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.