Hur man installerar en Mustang Bumper Grill

Ford Mustang är mycket populär bland anpassade bilentusiaster som gillar att lägga till tillbehör till sina bilar. En stötfångare grill är ett bra sätt att ändra utseendet på framsidan av Mustang. Det finns två delar i Mustang stötfångaren där en grill kan installeras. För båda områdena, behöver stötfångaren inte avlägsnas. De grillar kan installeras med hjälp av grundläggande verktyg och på mindre än 30 minuter din mustang stötfångaren kan få ett helt nytt utseende. Saker du behöver
Stor platt skruvmejsel
Liten platt
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den befintliga grillen från stötfångaren av Mustang. Få framför stötfångaren och titta på grillen noga. Titta in i grillen, precis bakom det, och ni kan se finns det metallflikarna införda i ett fäste som håller grillen på plats. Det finns två av dessa på varje sida av grillen.
2

Använd liten skruvmejsel för att nå och skjut spetsen på skruvmejseln under fliken. Använd den stora skruvmejsel för att trycka metallen fästet bort av fliken. Grillen ska lossna av stötfångaren. Gör detta för den övre och nedre grill i stötfångaren. Addera 3

Placera den nya grillen framför det öppna området på stötfångaren där den gamla grillen togs bort. Se till att det är rätt storlek och rätt ersättning och att flikarna ligger i rätt områden att passa in fästena på Mustang stötfångaren.
4

Skjut den nya grillen på plats och se till att flikarna glider in fästena helt. Om en flik inte går i fästet helt, kan det sluta med att lossna och antingen bryta eller skada grillen. Gör detta för både den övre och undre grill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88762.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.