Hur man byter 300C Sway Länkar Bar End

I krängningshämmaren på en Chrysler 300C hjälper styrning sidledes rörelse i suspension vid kurvtagning. De ändlänkarna är anslutningsdelama mellan krängningshämmare och fjädring, och om de går ut, kommer du att förlora funktionalitet i krängningshämmaren. Byta ändlänkarna är inte svårt, men alla av vikt måste vara avstängd för upphängning när de är installerade, annars blir det nästan omöjligt att ta bort. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Thin skruvnyckel set
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Replacement krängningshämmare länkar end

Visa fler instruktioner
1

Placera domkraften under fordonets front, lyft upp den med domkraften handtaget, ställ bilen på pallbockar. Kontrollera att fordonet är fast på läktaren innan krypa under den. Ta bort de främre hjulen med däcket järn och ställa ut dem på arbetsytan.
2

Lokalisera krängningshämmaren anslutningsände länk på framsidan fjäderben. Skjut en tunn fast nyckel mellan fästet på fjäderbenet och kulleden på slutet länken för att hålla kulleden på plats. Unbolt krängningshämmaren muttersida länk från slutet av länk med en 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Upprepa steg 2 för anslutningen mellan krängningshämmaren ändlänken och den krängningshämmaren. Ta slutet länk från bilen.
4

Montera länken ersättare änden i framvagnen, sedan använda en tunn fast nyckel och en 3/8-tums Ratchet och uttag för att ansluta den till staget och krängningshämmare.
5

Montera framhjul och ta bort domkraften genom att lyfta upp bilen med domkraft, sedan sänka den på marken.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88268.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.