Så här ansöker Lincoln Tri-coat Paint

Lincoln bilar använder en tri-skiktssystem färg som består av tre lager färg: en grundfärg, en genomskinlig mid-kappa och en klarlack. När sprutas på ett fordon, skapar tri-coat måla en färg täcker som innehåller en nivå av djup inte möjligt att producera med en traditionell dubbel päls systemet. Mitten-coat förändrar baslack, blanda färgen något att producera en lyster som klarlack sedan förstärker och skyddar. Det är en avancerad målning process som tar lite övning i förväg, men resultaten kan vara spektakulära, som ger en vacker färg jobb som varar i åratal. Saker du behöver
3 tri-coat paint kit
Visa fler instruktioner
1

rensa bort ytan genom att tvätta med en mild tvål och vatten mix och en svamp . Tvätta tvål med rent vatten och sedan klappa ytan torr. Våt-sand primerskiktet med ett fint slippapper tills slät vid beröring för att förbereda den för tri-strykning. Torka av ytan med en putstrasa för att avlägsna eventuella rester.
2

Mask utanför området där du vill tillämpa den tri-coat genom att placera en remsa av maskeringstejp på gränsen av målningen ytan. Kontrollera att bandet är placerad jämnt, med tejpen plant mot ytan för att förhindra färgen från att passera under. Addera 3

Applicera baslack av färg på ytan. Håll sprej burk färg 6 till 8 inches från ytan med munstycket pekar direkt mot fordonet. Tryck på munstycket för att starta flödet av färg. Flytta burken i en fram och tillbaka rörelse, täcker ytan med färgen i överlappande rader för att skapa jämn täckning. Se till att du hålla flödet av färg flyttar ständigt för att undvika pölar av färg eller bottnar på grund av över-applikation. Låt basen färgskikt torka i två timmar och sedan våt-sand det med fint slippapper för att ta bort eventuella brister.
4

Applicera mid-coat lager över basbeläggningen. Mitten-coat paint kan har antalet "2" märkt på etiketten för att identifiera den. Använd mid-coat sparsamt, spruta på en ljus lager över basen tills du når önskad färg. Syftet med mid-coat är att ge djup på basskiktet genom att förändra färgen något med den genomskinliga färgen på mitten coat färg. Låt mid-coat två timmars torktid samt.
5

Täck mid-rock med en klarlack skikt för att slutföra tri-coat processen. Spraya klarlack över mitten av pälsen som du gjorde de andra två skikten, med användning av en fram och tillbakagående rörelse med överlappande banor. Den klara beläggningen låser i färg skapas från kombinationen mid-kappa och basbeläggningen samtidigt erbjuder skydd mot normalt slitage skador. Låt klarlack 48 timmar att torka innan du vidrör ytan av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89579.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.