Hur du köper en tonneau täcka för din pickup

Om du äger en pickup och du bär ofta saker i sin säng, kommer du vill ha något att skydda dessa objekt från stöld och vädret. Vad du behöver är ett insynsskydd. Saker du behöver
Tonneau Covers
Visa fler instruktioner
Välja en Tonneau Cover
1

Fundera på hur mycket pengar du vill spendera för omslaget.
Sida 2

Bestäm vilken typ av täckning du vill ha. Det finns fasta täcken och mjuka pärmar. De fasta täcken är ofta gjorda av glasfiber. De mjuka pärmar är ofta gjorda av vinyl och är det billigaste.
3

Bestäm vilken typ av fäste du vill. För fast sängöverkast, har du ett val av toppmonterad, infälld montering, infällbar och flersektions. För mjuka pärmar, har du ett val av toppmonterad, tilt upp och spola. Ditt val kommer att påverkas av vad du bär, hur ofta du använder sängen för att transportera varor, hur ofta du behöver för att komma till sängen och så vidare.
4

Se till att luckan är lätt att installera.
5

Välj ett lock som är lätt att öppna och ta bort. Se till att du kan göra vad som behöver göras för att öppna den. Det finns olika sätt att låsa och låsa omslag. Var säker på att du kan arbeta med metoden på omslaget du väljer.
6

Kontrollera att luckan har funktioner som säkerställer regnvatten eller smältande snö inte kommer att få på sängen.
7

Var säker på att täckbrickan sitter rätt över sängen av din lastbil. Addera hitta en butik som erbjuder Tonneau Covers
8

titta i gula sidorna under lastbil delar och tillbehör, samråda med vänner som har köpt tillbehör till sina bilar, och hänvisar till lastbil tidskrifter. Få namnen på tillverkarna av tonneau omfattar och kalla dem för att få namnen på butikerna.
9

Kolla in butikernas webbplatser.
10

Begränsa ditt val till två eller tre butiker.
11

Besök butiken. Fråga försäljaren hur lång tid det har varit i branschen. Är det en medlem av Truck Cap & tillbehör Association?
12

Se till att butiken har ett bra sortiment av tonneau täcker att välja från. Du vill ha ett bra urval av stilar och fästen.
13

Be försäljaren att påpeka funktioner i olika omslag. Om han eller hon inte kan göra det, då vet du att personen inte är kunnig om de produkter som transporteras i butiken.
14

Välj butiken du känner dig mest bekväm med.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87711.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.