Hur säkra en bil Top Carrier

Oavsett om du packar för en cross-country resa eller en helg hos mormor, många gånger du kan hitta dig själv behöver extra lagringsutrymme för en annan resväska eller väska. Det är där de ofta bortglömda bagagehyllor kan komma till hands. Oavsett om ditt fordon har en last låda eller sufflett, med minimal arbetskraft du kan lägga upp till 20 kubikfot extra lagringsutrymme. Saker du behöver
Bilvax sufflett bärare
lastlåda bärare
Sax
Elektriska eller silvertejp
Cigarettändare
buntband
Show Fler Instruktioner
1 Pennies värde av vax kan spara dig en dyr lack.

Applicera flera lager bilvax till området att bäraren ska täcka. Om det är en mjuk topp, kommer vaxet skyddar mot den extra fukt som kan ackumuleras under. Om det är ett hårt skal bärare, kommer vaxet skyddar mot extrema temperaturer eller väg skräp som kan samla in eller rikoschett nedanför bäraren.
2 Zip-band är billiga och kan hittas i de flesta stora-box detaljhandel eller hårdvara butiker.

Center suffletten på auto taket, den extra långa remmar ger dig massor av längd för att säkra hållaren. Om du har en pakethållare, kan du helt enkelt använda staplarna att fästa eller binda ner banden. Om du är orolig för de extra långa remmar, använda sax för att klippa av den överflödiga längden sedan tejpa ner resten eller bara zip-tie hela längd för att undvika fladdrande. Bränna bort skurna ändarna med en cigarettändare för att förhindra repar. Om bilen inte är utrustad med en pakethållare, öppna dörrarna till ditt fordon och säkra remmarna under taket i kabinen.
3 Överliggare kan köpas på många bildelar butiker.

Bestäm om en last låda är lämplig för din bil. Även om din bil är utrustad med en pakethållare, kan det vara nödvändigt att fästa eftermarknaden spröjsar om bäraren är för smal för side rack. Mät och borra hål på varje sida i bagageutrymmet rutan pan för att rymma de medföljande U-bultarna, vilket kommer att säkra rutan till tvärbalkarna. Du kan köpa en bärare med monterings lås som fäster vid tvärbalkarna om de är samma dimensioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88827.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.