Hur man tar bort gjutning av en 2007 CRV

Den 2007 Honda CRV är inte utrustad med en kropp-sidoprofilsektionen pjäs som finns på många andra bilmodeller. Däremot har den en lägre gjutning bit. Detta stycke monteras längs bottendelen av CRV dörrar. Borttagning av gjutning är nödvändig om det blir slitet eller sönder och du vill ersätta den. Du kanske också måste ta bort listen om du installerar en eftermarknad yttre tillbehör, såsom fotsteg. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Tänger eller clip-borttagningsverktyg
Handskar
Visa fler instruktioner
1

Park i ett lämpligt område, borta från trafik. Om du tar bort förarsidan gjutning, vrid ratten åt höger. Om du tar bort gjutning passagerarsidan, vrid ratten åt vänster. Förvandla din motorn och höj parkeringsbromsen för säkerheten.
2

Gå inner-hjul liner bakom framdäcket. Med hjulet vänt, har du gott om utrymme för att komma åt den. Ta bort de fyra skruvarna från kanten. Dessa skruvar är en del av systemet som håller listen på plats. Addera 3

Flytta till bakhjulet området. Ta bort de två skruvarna från bakhjulen liner. Ta tag i fodret och bestämt dra ut det på sin plats. Det inre klämman är fäst vid gjutning bit.
4

Gå till området under formningen. Det är nödvändigt att fastställa på marken. Överväga att placera en handduk under gjutning. Ta bort de fyra clipsen från undersidan av gjutning bit. Använd en tång eller ett klipp-borttagningsverktyg.
5

tag i bakre delen av gjutning bit. Dra den ordentligt bort ta bort den, och sedan arbeta dig fram till den främre delen av gjutning bit. Den hålls på plats av sju clips. Dra pjäsen kopplar dem. När klippen är frånkopplad, kommer gjutningen av med lätthet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88359.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.