Camaro Quad avgassystem tips

avgassystem tips passar på ändarna av Camaro ändrör. För att ge utseendet av en quad avgassystem, kan du bifoga dubbla tips till var och en av de två avgasrör. För att säkerställa att du får rätt spetsen, mäta diametern på avgasröret utan ett tips. Denna diameter avgör inlopp diameter tips du behöver. Några tips kommer klämma på Camaros avgasröret, men andra måste svetsas på plats. Material

De dubbla spetsar är tillverkade av stål med en polerad eller krom. Polerat rostfritt stål är mer hållbart än krom, och många tillverkare av polerat stål tips tillbaka sina produkter med generösa garantier, vissa upp till en miljon miles. Chrome inte erbjuder en spegelblank yta, dock, och om du inte ofta kör över löst grus eller smuts, kan de vara godtagbara. Andra ytbehandlingar inkluderar pulverlackering, svart krom eller målad.
Bore Stil

De yttre hålen i de dubbla spetsarna kommer i en mängd olika stilar. Eftersom stilen av de yttre hålet inte påverkar utförandet av Camaro, kan du välja en stil som ser bäst för din bil. Traditionellt har Camaro rektangulära avgassystem tips, men du kan välja rundade eller triangulära versioner. Oavsett vilken stil du väljer, mäta avståndet mellan avgasröret och stötfångaren (särskilt om du har marken effekter installerat) för att vara säker på att spetsen kommer att passa.
Resonans
p Det finns andra alternativ för dubbla spetsar, inklusive resonans. Resonated tips, som de från Pacesetter, har ett glas fyllning mellan de inre och yttre väggarna. Den resonansen skapas genom utformningen av de tips hjälper mellow tonen i Camaro. Resonans tips finns med enkla eller dubbla hål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88964.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.