Hur man installerar ett takräcke

Att ha ett takräcke på din kombi, vagn eller SUV kan vara ganska bekvämt. Du kan sätta cyklar, resväskor eller rörlig utrustning på toppen av fordonet, vilket sparar utrymme på insidan och ha mer utrymme för större delar. Installera ett rack tar ungefär en timme och några enkla handverktyg. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
Takräcke
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Öppna locket på änden av tak rackvinkeljärnen och vrid förutsatt spaken moturs för att lossa hakarna som håller fast fästet till fabriken takräcke.
2

Öppna bulten locket på toppen av berget och lossa bulten med hjälp av en öppen -end skiftnyckel. Detta är fästet där slangen för takräcket kommer att gå igenom.
3

Sätt ribban genom två av de fästen takräcke, se de pekar mot varandra och inte bort.
4

Upprepa detta steg för de andra två fästen takräcken och slangar.
5

Placera gallret på taket och placera fästena lasthållare ovanpå fabriken takräcke. De fästen har en vinklad ände som ska sitta mot toppen av fabriken takräcke. Upprepa denna process för den andra uppsättningen av fästen.
6

Dra två takräcket monteras isär så att de är på samma avstånd från varandra. Du bör kunna justera avstånd mellan de två fästen beroende på vilken typ av takräcke du har köpt. Se till att inte installera takräcket direkt ovanför fabriken horisontella fästen.
7

Dra tillbaka en av tornunderlagen så att kroken på fästet som sitter på insidan av takräcket är tight med fabriken takräcke. För att säkra den, vrid den medföljande spaken medurs för att dra åt fästet på fabriken takräcke.
8

Dra åt skruven på toppen av takräcket med skiftnyckel.

9

Upprepa steg 7 och 8 för varje av de fyra fästen takräcke.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87980.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.