Så monterar du ett Weston Brush Guard på en 1996 Dodge RAM 1500

Den 1996 Dodge Ram är byggd för drift i elementen. Skydda framför lastbilen kommer att kräva montering av en pensel vakt. Westin Automotive tillverkar exteriöra uppgraderingar för lastbilar som köps för off-road körning. Den borstskyddet monteras på ramen järnväg och klipp till stötfångaren. Se till att du rengör stötfångaren och framför lastbilen innan du installerar vakten. Detta gör installationen smidigare. Saker du behöver
Westin borstskyddet och monteringssats
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
Drill
7/16-inch borr
Wrench in
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Fäst ljus-guard församling till de förborrade hålen i sidan av vakten. Dra åt med en hylsnyckel.
2

Lyft huven för att komma åt baksidan av stötfångaren. Se till att metall-delen av stötfångaren är ansluten till den lilla skåran i klämman. Vissa stötfångarna har en gummilist som omger dem. Om facket är fast på gummit, kommer detta att leda till tårar i gjutningen.
3

Stick plast U-kanal på baksidan av den uppåtriktade delen av vakten. Den U-kanalen kommer att hålla eftersom det inte finns några skruvar som behövs för att fästa den.
4

Placera skyddet på stötfångaren. Skruva upp klämmorna med 3/8-tums fästelement för hand.
5

Borra ett hål med en 7/16-inch diameter genom framsida luft dammen vid nedre fästet fliken plats. Unbolt två front-body mount bultarna med en hylsnyckel. Fäst de nedre fästena till kroppens fästen .. Fäst den nedre fliken upprätt genom luften dammen. Använd 3/8-tums fästelement. Säkerställ kroppen monteringar åt till 65 Nm.
6

Se skyddet är nivån och centrerad på framsidan av lastbilen. Dra åt 3/8-tums fästelement på de övre och nedre fästena. Dra åt tills den upprättstående delen av skyddet är tätt mot stötfångaren.
7

Stäng huven på lastbilen. Huven och vakten får inte röra om skyddet är på riktigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88360.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.