Så monterar du ett Spoiler på en Mustang

En spoiler monterad på din Mustang kan vara biljetten att projicera en sportig, snabb bil bild. Den luftrörelser över spoilers används på tävlingsbilar trycka ner den bakre delen av fordonet vid höga hastigheter, vilket gör att bilens däck för att följa spåret ytan bättre. En spoiler monterad på bakre däck locket på din Mustang kommer sannolikt inte att erbjuda några förändringar i hastighet eller hantering när bilen används vid juridiska hastigheter, men kommer definitivt att ändra utseendet på baksidan av din Mustang. Saker du behöver
Spoiler-kit med montering mallar
Maskeringstejp Automatisk körnare
Borr, diverse storlekar
Electric drill
Liquid rostinhibitor
Socket set, diverse storlekar
Ratchet skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera mallarna som medföljde spoiler kit på akterdäck för din Mustang där du vill montera spoilern. Placera mitten mallen på bagageluckan först. Se till att mallen är rak och fäst det i bagageluckan med maskeringstejp. Placera nu slutet mallar (endast om din spoiler är en tredelad enhet) på de övre bakskärmarna, vilket gör att de är i perfekt linje med centrum mallen. Säkra slutet mallar med maskeringstejp.
2

Mark spoilern monteringshål i varje mall med en automatisk körnare. Ta bort mallar från ditt fordon.
3

Borra hål genom din Mustang plåt på groparna som gjorts av körnare med en 1/8-tums borr installeras i en borrmaskin . Nu borra upp hålen med en större storlek borr för att acceptera spoiler fästbultar, enligt instruktionerna på din mall. Borra ett hål något större än spoiler montering bultar om storleken på hålet inte anges. Applicera en flytande rostinhibitor till de borrade hålen, försiktigt så att inte få den på den målade omgivande yta.
4

Applicera de självhäftande kuddar på undersidan av spoilern och de två gavlar ( om sådan finns). Dra av skyddsfilmen och placera spoilern och gavlar i läge på bagageluckan och övre bakskärmarna. Se till att bitarna är rakt och jämnt fördelade. Kontrollera att Vinge inte kommer att störa öppningen av bakluckan.
5

Öppna bagageluckan. Trä spoiler fästskruvar genom undersidan av de borrade hålen och till spoilern och dra åt med en hylsa och spärrskaft. Dra inte åt bultarna, eftersom bagageluckan och spoilern kan förvrängas.
6

Dra paneler bort från sidorna av insidan av stammen facket för att komma åt undersidan av borrade hål för caps spoiler slut. Trä gaveln behålla bultar genom hålen och dra åt med en hylsa och spärrskaft. Byt paneler. Hoppa över detta steg om din spoiler är en enhet i ett stycke utan gavlar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88340.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.