Hur man installerar ett Poweraid Spacer Spjällhus

Ett sätt att lägga till extra vridmoment till din motor är att installera en Poweraid spacer spjällhus. Detta är ett stycke aluminium, typiskt en tum tjock, som monteras mellan insugningsröret och spjällhuset. Genom att lägga till denna lilla bit av metall mellan de två komponenterna, kan du plocka upp moment och, i vissa fall, extra miles per gallon. Saker du behöver
platt skruvmejsel
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Hex huvud nyckel set
Poweraid Spjällhus spacer
Visa fler instruktioner

1

Pop huven. Ta bort negativa inlägg från batteriet med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta sedan bort slangklämman säkra intaget röret till spjällhuset med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag, och dra insugningsröret bort av spjällhuset. Skruva loss plastlocket från toppen av motorn och ställ den åt sidan.
2

skruva isär spjällhuset från insugningsröret med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra spjällhuset mot kylaren. Placera packningen medföljer Poweraid spjällhuset spacer på slutet av spjällhuset sedan placera mellanlägget ovanpå packningen. Skruva fast aggregatet till insugningsröret med 3/8-tums Ratchet och uttag och den medföljande hårdvaran.
3

tillbaka intag slang, plast motorhuven, och den negativa terminalen på batteriet med 3/8-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88317.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.