Hur man tar bort Nite - Shades

Nite - Shades färg , en produkt som tillverkas av VHT Paint , används för att tona lamporna på en bil för att skapa ett mörkt utseende . Detta är inte alltid lagligt i varje stat , så du kanske vill ta bort Nite- Shades färg från ljus för att ge det en fabrik utseende igen , eller kanske för att du har ändrat dig om utseendet . Du kan göra det hemma i ett par timmar med några verktyg . Saker du behöver
Maskeringstejp
Aceton
Pappershanddukar
1200 - grit sandpapper
Flexibel slipkloss
Plastic polish
Microfiber handdukar
Show fler Instruktioner
1

tejpen omkretsen av ljuset . Kontrollera att det finns minst en 2 - tums bred remsa av tejp runt ljuset innan du startar . Applicera aceton till en pappershandduk och gnugga bort färgen på ljuset .
2

Blöt sandpapper med vatten och vira den runt den flexibla slipkloss . Håll papperet våt medan du slipa bort eventuella färgrester från objektivet , och se till att ge det ett jämnt slipad yta .
3

Applicera plast polish till en microfiber handduk . Applicera lacket till ytan med en cirkelrörelse . Låt polish torka , sedan polera bort det av panelen i samma cirkelrörelse . Kontrollera om glans . Om det behövs , polera den igen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88368.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.