Hur man gör en Glasfiber spoilervinge

Lägga till en vinge spoiler till din bil kan göra det mer aerodynamisk och lägga lite extra stil på din bil. En glasfiber spoilervinge är mycket lätt, inte så inte väger bilen ner samtidigt som det behåller de positiva effekterna av en vinge spoiler. Gör din egen spoilervinge tillåter dig att både anpassa den efter dina behov, och även spara lite pengar över en kommersiell produkt. Även att arbeta med glasfiber tar mycket tålamod slutresultatet kommer att vara din egen anpassade glasfiber vinge spoiler. Saker du behöver
frigolit
Bondo
Sandpapper
Polyester Primer
Molding Wax
Resin harts
Polyester och härdare
Tooling Gel
Borstar
Glasfiber rulle
fiberglasmatta
Rakblad
trä mätsticka
Visa fler instruktioner
1

Skiss utformningen av din spoiler med noggrann uppmärksamhet på den plats där det kommer att montera in i din bil. Tänk bakrutan synlighet under utformningen. En spoiler som är för stor kan göra det svårt att se genom backspegeln.
2

Rista ett block av skumplast i den form du önskar. Dina carving blir spegel av vad din slutliga produkten kommer att se ut. Du kan använda en kniv eller rakblad för de första ristningarna. Efter carving användning 180-slippapper för att jämna ut ytan. Täck skummet med Bondo och följ anvisningarna för tillräcklig torktid. När torr, använd 220-grit sandpapper för att göra ytan slät.
3

Applicera polyester primer genom att spraya det direkt ovanpå Bondo. När grundfärgen har torkat, slipa med 180 sandpapper fortsätta sand med finare gryn tills du är våtslipning med 1000-slippapper. Torktiden kommer att variera beroende på tillverkare. Låt det sitta i 3-4 dagar medan vaxning det varje dag med mögel vax. Spray tre lager av verktyg gel och låt det sitta tills klibbig. När klibbig, borsta på hartset.
4

Separera glasfiber ark i strängar. Lay glasfiber direkt ovanpå av hartset. Använd rullen för att avlägsna eventuella luftbubblor fastnar i hartset. Upprepa sex gånger för en tjock tålig pjäs. När plasten har torkat, använd en trä mätsticka för att försiktigt bända ut vinden spoiler. Använd ett rakblad för att ta bort eventuella trådar av glas fortfarande sticker ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89443.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.