Aftermarket Exhaust Hjälp

Många biltillverkare använder billigare avgassystem i sina bilar och lastbilar för att uppnå en god nivå av prestanda samtidigt som kostnaderna hålls nere. Om du inte gillar hur ditt avgassystem ser ut eller gör din motor utföra, kanske du vill få en eftermarknad avgassystem till din bil. Innan du väljer ett system, vet vad dina mål är. Förbättringar

Eftermarknad avgaser kan faktiskt förbättra bilens prestanda eftersom subtil storlek eller skillnader form i rören kan möjliggöra en snabbare, effektivare väg för avgaserna att fly. Enligt Auto Media hemsida, vissa tillverkare hävdar att deras eftermarknaden avgassystem kan öka din motorns prestanda med 40 hästkrafter.

Eftersom de flesta eftermarknaden avgasrören är bredare än original rören, kan de göra ditt billjud högre och djupare , eller mer "growly," än lager avgasrören.
Funktioner

Generellt finns det två typer av bojar i avgasrören. En krossa böj skapar en plisserade område på insidan av böjningen, vilket minskar rörets diameter och saktar avgasen. En dorn böj har en jämn, konstant diameter, som ger mindre motstånd mot gaserna och är därför mer effektivt, vilket ökar prestanda.

Förutom eventuellt har en annan form, mest eftermarknaden avgasrören har större tips med högt polerad ljuddämpare för ett bättre utseende.

flesta fabrik avgasrören är gjorda av mjukt stål, som försämras med tiden. När du är shopping för eftermarknaden avgasrör, leta efter aluminiserat stål eller rostfritt stål för maximal livslängd. Rostfria rör expandera märkbart när de är varma, efter en viss tid, kan de avgaser lederna arbetar sig loss så att de skramlar när de är kalla
Välja

När du väljer ett avgassystem till din bil, tänk på alla de funktioner du vill ha och din budget. Som avgasrörets diameter ökar, prestanda ökar också, men om du får en diameter som är för stor för din bil, kan du skada röret och din bil. För optimal passform, försök att köpa ett system som har utformats för att fungera med din bil, modell och år.

Du kan köpa ett begagnat system eftermarknaden avgassystem, men se till att den kan passera inspektion. Sedan 1992 har avgaser krävts för att bidra till saneringen motorutsläpp innan avluftning dem i atmosfären.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88241.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.