Hur man lägger grafik på en bil

Du kan sätta bilder på en bil utan att behöva måla dem. Vinylgrafik är lätta att installera och avinstallera i händelse av att sälja bilen eller köpa en ny bil med grafik du är mindre än förtjust. Du kan köpa bilder att sätta på din bil på många auto butiker och online-återförsäljare, eller har grafik specialgjorda från dina egna mönster. Anpassade grafiska måla jobb kräver användning av lim grafiska schabloner. Saker du behöver
Mild
handtvål luddfri trasa
Grafisk vidhäftande fluid
Sprayflaska
Sugskrapa
pappershanddukar
Visa fler instruktioner

1

Rengör utsidan där grafiken kommer att gå. Använd en utspädning av en tesked mild handtvål till en liter vatten för att rengöra ytan på bilen och ta bort damm, smuts och fett. Torka ytan torr med en luddfri trasa.
2

Rest den grafiska dekalen på plats, räkna ut exakt var du vill att grafiken ska ansluta innan du tar bort uppbackning av grafiken och exponera den självhäftande delen . Har en vän hjälpa dig med långa grafiska bitar
3

Spraya på den grafiska lim eller tvål och vatten blandningen från steg 1,. Om du inte kan hitta en grafisk lim, tvål och vatten Blandningen kan användas i stället och hälldes i en sprayflaska för enkel applicering. Blöt ner hela området under och runt om grafiken kommer att gå, lämnar inga torra fläckar.
4

Dra klibbiga uppbackning helt bort av den grafiska dekalen. Spraya klibbiga uppbackning med spraylim eller tvål och vatten blandning. Håll dekalen rakt för att förhindra att bilden fastnar själv.
5

Ställ grafiken på plats på sidan av bilen. Skjut bit runt mycket långsamt, med mjuka rörelser tills det grafiskt är på plats.
6

Arbeta från mitten av dekalen utåt för att ta bort veck, luftbubblor och för att driva ut vätskan mellan dekalen och ytan på din bil. Upprepa detta steg flera gånger för att ta bort alla luftbubblor och vätska från under den grafiska dekalen.
7

Låt bilden för att torka i minst en halv timme eller över natten, om möjligt, innan du tar bort den översta skikt av den grafiska dekal. Dra klara toppskiktet av grafiken rakt upp och av den grafiska ju vätska under grafiken har torkat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88153.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.