Triton Trailer Specifikationer

Triton Corporations aluminium trailers minska vikten på dragfordonet och därmed öka bränsleekonomi. De är specialiserade på att bygga trailers för snöskotrar, fyrhjulingar, motorcyklar och vattenskotrar - inklusive ponton och nytta släp. Aluminiumramen konstruktion har den ytterligare fördelen att aldrig rostande när den utsätts för väder och vind. Detta garanterar en lång livslängd för din släpvagn. Triton har byggt trailers under en lång tid och fulländat en tålig och användbart system. Snöskoter Trailers

Triton skoter vagnar kommer i öppen topp, aluminium lock och helt slutna stilar. Den täckta och slutna stilar har högre bruttovikter, men skydda din skoter från elementen på vägen eller i lager. De använder tryckimpregnerat plywood golv och en tilt-last - eller framsidan, sidan eller baksidan konfigurationer ramp. De snöskotrar fäst till trailern med en "Sur-lock"-system för de främre skidorna och tie-down-system för baksidan. Tillbehören omfattar ett reservdäck, guider skidor, spår paddel grabber och en snabb hjulkloss kit.
Helt inkapslad

Triton linje av helt slutna trailers inkluderar frakt, makt sport maskiner och applikationer landskapsarkitektur. De kommer i sju till åtta fot bredder och en mängd olika längder upp till 28 meter lång. Triton använder aluminium i ramen, väggar och tak för att minska vikten. Inredning kupol belysning och förseglade 12-volts lampor trailer är standard på alla modeller. Trailers komma med elektriska släpvagnsbromsar på de flesta modeller för att kompensera för den minskade bromsa dragfordonet upplevde dra släpfordon i denna storlek. Tillbehören omfattar sidodörrar, fönster och aluminium vikning ut stegen, isolering, reservdäck och ventilation.
ATV, verktyg och bil Hauler

Tritons ATV och Utility Trailers erbjuder många side-och bak-lastning alternativ. De håller 03:59 ATV, eller en stor mängd gods. För rörliga ändamål, aluminium sidor att innehålla lasten finns också tillgängliga. Bilen dumpern serien är en öppen-top platta aluminium trailer. Det transporterar ett fordon helt från marken, fäst till dess yta. Dess lastkapacitet maxar på 6,020 pounds och finns i 18 -, 20 - och 22-fots längder. Tillbehören omfattar en säng-monterad vinsch för att dra din ATV eller annat fordon på dess yta, domkrafter makt, förvaringslådor, däck rack och ett urval av slips nedgångar. Addera vattenskotrar och Ponton Trailers

Dessa trailers hanterar mellan en och fyra vattenskotrar. De är utrustade med justerbar båge post och vinscha att dra din båt på dess yta. Näven använder en "Sure Lube" fett för att leverera nytt fett till både de inre och yttre lagren. Alla båtsläp använder vattentäta belysningssystem för att skydda de elektriska systemen från enstaka dopp i sjön. Ponton serie trailers använder ett cantilever lyft för att lyfta båten tillräckligt högt från marken för bogsering. Triton erbjuder längder på 16 till 26 fot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89531.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.