Hur man installerar ett Body Lift på en Jeep TJ

Installera en kropp hiss på din Jeep Wrangler TJ är ett bra sätt att få avslut som behövs för större däck på en budget. Den Wrangler är en mycket kapabel terrängbil som kan dra nytta av en större uppsättning däck, ge din Jeep fler avslut under axlarna och ramen. Body hissar finns i 1-tums, 2-tums och 3-tums höjder så att du kan lägga till så mycket höjd som du behöver för din Jeep. Ju högre lyft, desto mer engagerade installation kommer att bli, men även på 3 inches, kropp hissar är den enklaste av alla liftar att installera på din Jeep. Saker du behöver
Metric skiftnyckel uppsättning
Penetrerande olja (om det behövs) katalog Breaker bar
kryssmejsel
Ordet jack
träbit
Socket set
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

lokalisera bultarna Kamerahuslocket under ramen av Jeep. Det finns 11 bultar som håller kroppen i ramen. En är under grillen, tre är längs varje sida, två är under bakre tvärbalk, och två är belägna på de bakre hörnen av kroppen.
2

Lossa alla 11 skruvar men ta inte bort dem ännu. Du kommer att behöva använda en breaker bar och stora uttag på dessa bultar. Om bultarna tas i beslag eller rost, spraya bultarna med penetrerande olja och låt dem sitta i en dag eller två. Addera 3

Öppna huven och ta bort fourbolts som håller kylaren och fläkten svepning till kylaren bäraren med användning av en hylsa och spärrnyckel eller skiftnyckel. Luta kylaren och fläktkåpa tillbaka mot motorn så att de är ur vägen.
4

Ta bort de fyra skruvarna som håller gas halsen tank filler i den yttre plasten trim på jeep med en Phillips- skruvmejsel. Du måste ta bort tanklocket att få filler loss från kroppen.
5

Ta bort skruven som sitter under mitten av grillen. Installera inte nya blocket ännu. Flytta till passagerare sidan av jeep och ta bort de tre organ-mount bultar på den sidan.
6

Placera en träbit under kroppen nära en av de fästen och lyft mot den med ett golv jack. Jack upp kroppen precis tillräckligt för att glida hissen block i ovanpå de ursprungliga fästen.
7

Installera de nya längre bultar vid monteringen som följde med lift kit. Lämna bultarna löst för nu så att du fortfarande kan manipulera kroppen om det behövs.
8

Flytta till baksidan av jeep och ta bort de fyra bultarna som finns där. Använd träblocket och domkraften för att lyfta den bakre delen av kroppen och skjut hissen block på plats. Sätt i de nya bultarna, lämnar dem lös precis som du gjorde på de första tre bultarna.
9

Jack upp förarsidan och installera hissen block på de tre fästen här precis som du gjorde på den första tre. Montera de nya bultarna och lämna dem löst för nu. Du kommer åt dessa senare i processen.
10

Sätt hissen blocket på fästet sitter under kylaren stöd i framför jeepen. Montera den nya bulten som kom i satsen och dra den tills det är ordentligt.
11

Starta vid den första bulten du installerat och dra åt skruvarna med en spärr och uttag. När du har skärpt alla bultar, gå tillbaka med en momentnyckel och vridmoment bultarna till de specifikationer som följde med din kropp lift kit.
12

tillbaka kylaren och höljet med drop fästen och bultar som kom i ditt kit. Vissa människor kommer att välja att bara modifiera höljet för avslut, men effektiviteten i ditt kylsystem kommer att påverkas om du gör det.
13

Montera förlängningsrör i tankluckan slangen enligt specifikationerna från satsens tillverkaren. Det finns flera varianter på detta, men det i grunden handlar om att skära av slangen och lägga förlängningsröret till slangen, metoden är olika för varje tillverkare
14

tillbaka påfyllningsröret till kropp. Jeep med de fyra skruvarna du lossade när du tog isär den. Använd en skruvmejsel för att dra åt skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88096.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.