Hur man installerar ett AEM intag Brute Force på en Nissan Titan

Det finns många eftermarknaden alternativ för Nissan Titans, intaget är en stor en att investera. Inte bara kommer du få ut mer prestanda ur din bil, men du kan också få bättre gas körsträcka och bromsa slitage. På bara några få enkla steg med hjälp av några enkla verktyg kan du installera en AEM intag Brute Force på din Nissan Titan. Instruktioner
en

Avlägsna lager intag genom att först vrida hjulet för att få tillgång till fender linjen. Ta bort skruvarna från motorhuven med en hylsnyckel. Var noga med att inte bryta anpassningen inlägget under bultarna. Bryt dem fria, sedan använda fingrarna för att ta bort dem.
2

Koppla massa luftflöde sensor från ledningsnätet genom att släppa klippen. Sedan använder du en Phillips-skruvmejsel för att ta bort de två små skruvarna och massa luftflöde sensor. Detta är en känslig del och bör avsättas på ett säkert ställe där den inte kommer att samla damm eller skräp eller gå vilse.
3

Haka urluftnings slangarna och airbox locket. Lossa slangklämman vid spjällhuset. Ta den övre halvan av intaget systemet. Ta bort lager panel luftfilter och bulten från botten av airboxen. Avlägsna bulten från toppen av airboxen och ställ den åt sidan, eftersom du kommer att återanvända den.
4

Ta ut den nedre airbox. Ta guldet bulten. Använd en tång nål näsa för att lossa på framskärmen och montera gummilisten till toppen av värmeskölden. Installera det nya intaget enligt tillverkarens anvisningar och knapp lastbilen tillbaka upp hur du bort allt under demontering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87788.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.