Hur man installerar en Thule 400XT Aero Foot Pack

En bil rack är bra att bära en extra resväska eller fritids utrustning ovanpå din bil på din nästa resa. Thule 400XT Aero Foot Pack ger "fötter" för dig att installera en pakethållare på din bil. Med foten pack, en fit-kit och en belastning bar du snart har utrymme för en extra belastning. Saker du behöver
Biltvätt tvål
Sponge
Fit Kit
Load bar
Visa fler instruktioner
1

Rengör taket på din bil . Använd din vanliga biltvätt tvål, vatten och en svamp. Låt taket torka helt innan installation. Öppna alla dörrar i ditt fordon.
2

Fäst gummikuddarna i din fit kit till foten av foten pack. Dessa kuddar radas upp med fötterna och fäster direkt.
3

Dra ut spänn cam i mitten av foten, lyft upp foten och skjut laströret i foten . Anslut två fötter till ändarna på en bar och de andra två fot till den andra bar på detta sätt.
4

Använd måttband som följer med din fot pack för att ställa in de främre fötterna på rätt avstånd för din bil enligt den fit kit. Gör samma sak för den bakre baren och fötter. Se till att en lika stor mängd load bar sträcker sig förbi foten på varje sida.
5

Fäst konvex bricka som medföljde lasthållarfot till handtagsarrangemanget och använda den för att installera fit kit fäste på sidan av varje fot. Rikta in skruven med muttern och sväng sedan medurs. Sätt gavlarna på änden av stängerna.
6

Dra tillbaka fit kit fästet som hänger under varje fot för att låsa spänn kammen i det första läget (det finns två lägen). Använd måttband för att se till att avståndet mellan fötterna inte förändrades.
7

Mät rätt avstånd från toppen av vindrutan till där du ska placera den främre baren på taket på din bil som beskrivs i passformen satsen. Placera fötterna och bar på denna plats.
8

Dra åt vänster och höger fot växelvis med handtagsarrangemanget tills spänn kammen är låst och vilar inne i foten och racket är fast på fordonet.
9

Placera fliken i änden av handtaget monteras i hålet på toppen av din konsol och skjut den undre delen av enheten i hållaren för att ställa in låset kontakten.

10

Mät rätt avstånd från centrum av den främre baren där du ska placera din bakre bar enligt fit kit instruktioner. Placera svärdet på fordonet på samma sätt som du placerat den främre baren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88669.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.