Hur får man en Funktionshindrade License Plate i Maryland

Att få en handikappad registreringsskylt i Maryland är en kick. Helt enkelt ladda ner en applikation från Maryland Motor Vehicle Administration hemsida, fylla i den och skicka den i. Om några veckor kommer du att vara fri från att resa bekymmer i Free State. Läs vidare för att lära sig mer. Instruktioner
1

Logon till Maryland officiella Motor Vehicle Administration webbplats marylandmva.com.
2

Klicka på "Online-tjänster" och "ladda ner blanketter."

Billiga 3

Ladda ner och skriv ut en "Ansökan om Maryland Parkering Skyltar /registreringsskyltar för personer med funktionshinder" (Form # VR-210).
4

Check "License Plate "i avsnitt A.
5

Skriv ditt namn, körkort nummer, födelsedatum, personnummer, telefonnummer, e-postadress och bosättning och postadresser i avsnitt B. Kontrollera ditt kön och ras .
6

Läs intygsförklaringen på blanketten. Kontrollera att du har läst och förstått intygsförklaringen genom att underteckna och datera ansökan.
7

Ta ansökan till din läkare. Har fylla honom Avsnitt C genom att skriva ditt namn, ange ett funktionshinder kod, som anger den förväntade varaktigheten av ditt funktionshinder, och anledningen till ditt funktionshinder. Se till att han identifierar vilken typ av läkare han är, skriver och skriver sitt namn, ger hans medicinska referenser och ger hans kontaktuppgifter.
8

Skriv i programmet igen. Komplett avsnitt D med bilens uppgifter. Se bilens registrering för tekniska specifikationer som identifiering av fordon, tagg och siffror titel. Ge din försäkring information.
9

Mail den ifyllda ansökan till motorfordon Administration, enheten för funktionshinder, 6601 Ritchie Highway, Glen Burnie, Maryland 21062.
10

emot ditt funktionshinder registreringsskyltar. Fäst alla nya taggar och dekaler på dina tallrikar och endast använda det försäkrade fordonet anges på din ansökan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87769.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.