Cargo Trailer Specifikationer

Släp används för att dra många typer av produkter, allt från foder och boskap, till förpackade varor. De används ofta på gårdar och andra företag som typiskt Tråldragens produkter. Dagens släp varierar i storlek och utformning för att rymma den produkt som transporteras. Några av dem har öppningar och fönster som används för att leverera boskap, medan andra är helt inneslutna för att säkerställa en produkts säkerhet under resor. Typer och storlekar
p Det finns flera typer av släp som erbjuder olika funktioner. Standard slutna vagnar används huvudsakligen för dragande icke-animaliska produkter eller utrustning som camping material eller förpackade varor. Dessa typer är helt inneslutna och görs med en enda dörr som antingen ligger på sidan eller baksidan av släpet.

Boskap görs på olika sätt, och fönster är oftast installeras på båda sidorna av trailern att tillåta viss luft att strömma igenom. Det finns även öppna däck släp, som inte har några väggar eller tak, låta olika stora objekt som ska läsas utan svårighet. Släp kommer också i en mängd olika storlekar och former. Mest last trailer range 4-15 meter på vissa typer, medan bredden varierar 5-8 meter. Addera Exterior Specifikationer

Alla släp är utrustade med en vanlig dragkrok. Ramar är gjorda med användning av en mängd olika material som sträcker sig från plywood, glasfiber och aluminium. Aluminium modeller är dyrare på grund av sin hållbarhet och låg vikt. Släp är också utrustade med eget fjädringssystem, och vissa modeller är tillverkade med elektriska bromsar med utbrytningen switchar. Däckdimensioner varierar 15-16 inches. Typiska släp har två eller fyra hjul. Mindre modeller är utrustade med en enda axel, medan större modellerna levereras som standard med tandemaxlar. Ytterbelysning kommer också standard att fungera som varningssignaler under natten resor.
Alternativ

Standard funktioner på slutna släp är innerbelysning, eluttag och luft ventiler. Vissa erbjuder även luftkonditionering, beroende på trailern huvudsakliga funktion. Vissa slutna släp är ännu modifieras för att fungera som mobila concessioners, och har inbyggda verktyg som sänkor och skåp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88672.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.