Hur man installerar en Remote Keyless Entry System i en SUV

En SUV erbjuder höjden av säkerhet och bekvämlighet för förare över hela spektrat. Ett sätt att öka båda dessa funktioner är billigt att installera en fjärr keyless inresa systemet. Detta kommer att ge dig bekvämligheten och säkerheten av keyless inresa till din SUV utan en installation avgift. Saker du behöver
SUV
nödvändiga verktyg
Visa fler instruktioner
1

Ta reda på vilka system som är kompatibla med din SUV. Du kan kontakta din favorit mekaniker eller generalagenten för denna information. Vissa kan även beställa fabriken keyless inresa kit för dig.
2

räkna ut vad du vill från din nyckellösa låssystemet, och vad du kan installera. Vissa system har en fjärr-start funktion, till exempel, men bör inte installeras om du inte är bekväm att arbeta runt tändningen. Addera 3

Utveckla en budget. Nu när du vet vad din SUV är kompatibel med och vad du kan installera, är nästa steg att bestämma vad du har råd.
4

Fråga runt för rådgivning. Kontakta din återförsäljare och din lokala mekaniker om du är vän med dem. Varje nyckellösa låssystemet och varje SUV är olika, vilket leder till en hel del förvirrande kombinationer.
5

Gå på Internet. Online bilismen forum innehåller en uppsjö av betyg och recensioner på nyckellösa system för SUV:. Vilka som fungerar, som inte utgör och som är bra för vilka stadsjeepar
6

Köp ett kit. Det finns många kit som erbjuder steg-för-steg-instruktioner för installation av ett visst system i en viss SUV med endast grundläggande verktyg.
7

Bygg din egen. Skulle du vara en måttligt begåvad ingenjör kommer du att kunna ladda ner och förstå något av flera fria planer som finns på Internet för att bygga din egen nyckellösa låssystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87718.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.