Hur man installerar en Thule Fit Kit 2142

Thule är ett svenskt företag som specialiserat sig på att tillhandahålla lastbärande lösningar för de flesta fordon. Thule takräcke expanderar fordonets last förmåga genom att lägga lastförmåga utrymmet ovanför taket. En Thule Fit Kit 2142 - som köps separat från takräcket - innehåller delar som är nödvändiga för att slutföra installationen av takräcket. Både takräcket och passformen kitet tar bara några minuter att installera. Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Placera de skyddande fötter ur fit kit på botten av takräcket stöder. Skjut fötterna på plats tills de är helt insatt och fäst dem till botten av stöden. Se till den lilla inriktningsstiftet på de skyddande fot passar i ett litet hål på undersidan av takräcket foten. Upprepa för alla fyra fötterna.
2

Placera en av takräcke i Thule bäraren på framsidan av fordonets tak 12 inches tillbaka från överkanten av vindrutan. Placera den andra bar 24 inches tillbaka från den första baren. Säkerställa de upphöjda områden på fotsulorna vilar i spåren på bilens tak.
3

Placera en av de fyra fästena takräcke som medföljde passform kit på utsidan kanten av en av bärarna takräcke. Se till monteringshålet i den smala änden av fästet i linje med monteringshålet i toppen av bäraren, och att läppen i botten av fästet är placerad i gapet mellan taket och toppen av fordonets dörrar. Upprepa för de tre återstående fästena.
4

Säkert en av de färdiga kit fästena till takräcket stöd genom att infoga en bulten i monteringshålet och dra åt den med verktyget som följde med takräcke . Upprepa för de återstående tre konsoler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89544.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.