Hur Smoke Out baklyktor

Även om många av oss skulle vilja köra en egen bil, kan få av oss har råd med den anpassade prislapp. Rökt baklyktor kan skapa en egen look på någon bil. Om du har en fri helg, kan du röker att bakljusen på din bil själv. Processen är inte så svårt eller dyrt, men kräver bra teknik sprayfärg och lite tålamod. Saker du behöver
Bruksanvisning för din bil
Maskeringstejp
Vatten
Diskmedel
500 grit sandpapper
1500 grit sandpapper
2000 grit sandpapper
One eller två burkar av färgton
Kan av tydlig täckfärg
Orbital buffert och kuddar
Visa fler instruktioner
1

bort bakljuset täcker från bilen enligt anvisningarna i bilens instruktionsbok.
2

Sätt maskeringstejp på alla områden av bakljuset omfattar att du inte vill få färg på.
3

För att förbereda baklykta omfattar att acceptera nyans, använd 500 grit våt sandpapper för att jämna omslagen tail light och ta bort glans från plasten så att färgen fastnar ordentligt. När du är klar slipning, tvätta och torka täcket.
4

Sand bakljuset täcker igen med 1500 grit sandpapper. När du är klar med 1500 grit sandning, tvätta och torka bakljus täcker igen.
5

Kontrollera din maskeringstejp för att se till att det inte har lossnat medan du tvätta och torka din svans lampglasen. Om det har lossnat, plats färska maskeringstejp på lamporna.
6

Håll sprayfärg kan cirka 12 inches bort, anbringa färg på din baklykta omfattar i tunn och jämn beläggning. Om du vill ha en mörkare effekt tillämpa flera ljus rockar snarare än att försöka tillämpa ett tjockt lager. När du har uppnått önskad mörkret, låt färgen torka.
7

När bakljuset täcker är torrt, applicera klart överlack till dem med samma teknik som du gjorde när du målar. Låt täckfärg för att torka.
8

Blanda en liten mängd diskmedel med lite vatten. Använd tvålvatten till mycket lätt våt sand målade bakljus täcker med 2000 grit sandpapper. Skölj omslagen med en fuktig trasa och torka av dem.
9

Ta bort maskeringstejpen och installera bakljuset täcker på bilen.
10

Använd en omloppstid buffert till polera bakljus täcker för att passa dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87865.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.