Rektangulära avgassystem tips

Även avgassystem tips inte faktiskt öka prestandan hos ett fordon, gör de lägga utseendet på en premie prestanda avgassystem. Rektangulär avgassystem tips tar att titta ett steg längre med tillägg av en unik design funktion. Själva formen av en rektangulär slutrör beroende på tillverkaren. Några tips är verkligen rektangulära (med spetsiga hörn), och andra är avrundade. Gibson Rektangulär Tips

Gibson Performance Exhaust producerar fyra olika varianter av rektangulära avgaser tips. Företaget producerar en vanlig rektangel spets på 2,5 och 3 tums inlopp storlekar, en rektangulär slash tips på 2,5, 2,75 och 3 tums diameter inlopp, en sport tips på 2 och 2,5 tums diameter inlopp och en flamma etsad sport i en 2,5 tum inloppsdiameter . De regelbundna och snedstreck skära avgassystem tips är rektangel med rundade kanter och tips idrott har skarpt spetsiga kanter. Alla tips installerar enkelt genom att klämma över det gamla röret med en åtdragningsbult.
Vibrant Performance Tips

Vibrant Performance ger en stil av rektangulära slutrör, den "Camaro" stil. Denna stil är en lång och smal rektangel med skarpt spetsiga kanter. Tips är 7,75 inches lång med knappt 2 inches bred, med en total rörlängd på 9,5 inches. Det livliga tips finns i 2.25 och 2,5 tums inlopp diameter. Ursprungligen utformad för att användas på en Chevrolet Camaro, kan spetsarna installeras på alla fordon med en matchande inloppsdiameter.
Magnaflow Tips

Magnaflow avgassystem Produkter producerar en rektangulär, 20-graders vinkel skära slutrör som passar en 2,25 tums rördiameter avgaser. Spetsen är enkel vägg och har rundade kanter. Tillverkad av rostfritt stål, hävdar företaget att dess spets kommer att pågå upp till fem gånger längre än en kromad spets. Den Magnaflow tips är en svets-tips, så det kräver professionell installation. Den totala längden av spetsen är 7,5 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88516.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.