Dubbla kromade avgassystem tips

De flesta bilarna använder en enda spets utlopp avgaser, men det finns några märken som använder ett dubbelt avgassystem tips i lager formulär. Om du har ett enda tips men vill ha utseendet av en dubbelt avgassystem, är det lätt att uppnå det ser helt enkelt genom att installera ett dubbelt avgassystem tips. Inte bara lägga till en krom dubbelt avgassystem tips kan ge din bil en omedelbar uppgradering i utseende avdelning, men den högra slutrör kan också göra ditt avgassystem låter lite mer trimmad, speciellt om det är en resonator tips från ett företag som borla. Tillgänglighet

Chrome dubbla avgassystem tips kan köpas från en mängd olika platser. Om du vill få något som är OEM (Original Equipment Manufacturer), ett bra ställe att börja din sökning är på återförsäljare som säljer din typ av bil. De flesta tillverkare gör dubbla avgassystem tips som en uppgradering, men inte alla. Ett annat ställe att hitta dem är på bildelar butiker som Napa, Checker och Pep Boys. Titta också i katalogerna för stora företag som Summit Racing och Jegs, som har ett stort urval av krom dubbla spetsar. Slutligen kommer de flesta ljuddämpare butiker har ett utbud att välja från, och som en extra bonus, kan du få dem att installera tips också.
Styles

Chrome dubbla tips kan vara hade i en mängd olika stil och avgas öppningar. Ändarna kan snedstreck skuren i en vinkel eller skära rakt upp och ner. Öppningarna av de tips kan vara vassa eller avfasade, och kan också innehålla fenor i öppningen som förbättrar utseende och ändra ljudet. De kommer också i en mängd olika former, inklusive runda, ovala, kvadratiska och rektangulära, och kan avsluta rakt ut på baksidan av fordonet eller kurvan åt sidan och tom vara vinklad uppåt. När du väljer en typ av slutrör, använd en design som går bra med designen av din bil.
Installation och skötsel

Generellt installera en dubbelt avgassystem tips är mycket enkelt och oftast bara kräver en skruvmejsel. Installera spetsen genom att dra åt skruvarna genom spetsen på avgasröret och sedan justera skruvarna för att se till att spetsen är rak. Du kan också få tips svetsas på med en ljuddämpare butik om du vill ha en mer permanent installation. När du köper spetsen, se till att dess innerdiameter är större än din befintliga röret så att den passar. För att hålla spetsen i gott skick bör den rengöras regelbundet med tvål och vatten, och polera den med en högkvalitativ krompolish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87948.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.