Hur man installerar lift kit på Jeeps

En jeep är den ultimata byggmästare fordon. Bitar och delar kan läggas till eller tas bort lätt för att skapa den perfekta, anpassade fordon, beroende på preferenser av ägaren. Lift kit är ett av de första eftermarknaden alternativ ägarna väljer att installera på sin Jeep, lyfta det från marken någonstans från en tum eller två till flera inches eller mer. Ett brett utbud av lift kit finns att välja på, beroende på hur högt du vill att din Jeep rida från marken. Saker du behöver
Välfylld garage
Visa fler instruktioner
1

Park Jeep på en plan, jämn yta och dra åt parkeringsbromsen. Se till att fordonet är i "Park" eller "Reverse", beroende på om du kör en automatisk eller en manuell växellåda. Lossa muttrarna på däcket du planerar att arbeta på första, antingen med en rörtång, socket set och ratchet, eller en mutterdragare.
2

Lyft sidan av fordonet du kommer att arbeta den första. Använd en bil hiss eller en jack plus pallbockar för att hålla bilen på plats medan du arbetar på det. Avlägsna hjulet för att exponera undersidan och sidan av underredet. Leta axeln som löper mellan de två däcken (fram eller bak, beroende på var du startade).
3

Leta bultarna som håller de stötar och krängningshämmare på plats. Den cylindriska staven bredvid en spiralfjäder är chocken. Baren direkt under jeep stötfångaren är krängningshämmaren. Den är ansluten till axeln via en liten stav, känd som en krängningshämmare länk. Spraya bultarna med penetrerande smörjmedel om de inte lossnar omedelbart.
4

Place coil kompressorer på spiralfjädern av de stötar och lyft fordonet ytterligare så att vikten inte på fjädrarna, men på domkraft eller lyft sig. Ta bort fjädern genom att lossa bultarna och komprimera den så att du kan installera en spole spacer, som krävs för hissen kit processen. Placera distansen på toppen av spiralfjädern och installera fjädern. Installera ytterligare spole distanser för ytterligare höjd, samt eventuella stopp upphöjning ingjutningsformar (beroende på typen av lift kit köpte).
5

åt alla motsvarande komponenter, byta däck, sänk fordonet, dra åt muttrarna.
6

Upprepa proceduren på resterande hjul.
7

provköra nya lift kit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88854.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.