Hur sälja Fälgar

Anpassade bilar kan vara olika i alla genrer, men en sak som de alla har gemensamt är en cool uppsättning fälgar. En ny uppsättning hjul kan helt ändra utseendet på en bil, och när du byter ut till en annan uppsättning, det är ganska märkbar. Så hur säljer du din gamla fälgar så att du kan gå vidare till de nya? Oroa dig inte, det är super lätt, med olika alternativ så att du kan hålla rullande på färska hjul. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Computer
Visa fler instruktioner
Ställa Pris
1

bestämma ett försäljningspris. Om fälgarna är av sig själva och inte kommer med däck, sedan ta det pris som du köpte dem för och halvera det. Generellt hjulen sälja för ungefär hälften av vad de går för nya utan däck. Om de kommer med däck, eller bultmönster är en särskilt populär bil, så du kanske kan lägga lite till priset. Du kan också söka efter samma hjul på andra webbplatser för att jämföra priser.
2

Lista dem på Craigslist. Det är enormt populärt, och det är gratis att lista objekt. Du kan behöva ange fälgarna flera gånger på Craigslist, men det är ett gratis och enkelt sätt att få dem sålda.
3

lista dem i en lokaltidning. Det är i allmänhet en avgift för att lista objekten i den sekretessbelagda delen, men det expanderar din marknad.
4

Sätt dem på eBay. Det kostar inte mycket att lista objekt på eBay, men det finns en hel del saker att tänka på. Om du inte använder en reserv, kan du sälja dem för mindre än du vill. Du måste också överväga fraktkostnader och frakt hjul är inte lätt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87907.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.